Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Recenze (253)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tento film ma dostal ani nie tak po tej komedialnej stranke,skor je to natocene ako z bezneho zivota,zivotny pribeh a Topher Grace bol skvely,jeho herecky vykon sa mi velmi pacil,taktiez aj Dennis Quaid a Scarlett Johansson je fakt krasna...:-) ()

GrgaPitic 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuju opravdu NUDNÝ film. Můj problém zřejmě byl v tom, že jsem očekával oddechovou komedii, avšak KOMEDIE se jaksi nedostavila. Alespoň ne ke mně. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Nádhera !! Velice milé, civilní s krásnou hudbou a dokonalou Scarlett ... Nevím proč, ale maličko mi tenhle film připomínal Elizabethtown ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Název filmu opravdu nelže. Topher Grace žádný velký sympaťák není - ještě že umí docela hrát -, ale Scarlett to vynahrazuje jen co příjde do záběru. Vynikající hudba doprovází tento velmi příjemný, humorem říznutý, příběh "ze života" - radost koukat.... ()

charmin 

všechny recenze uživatele

A vazne to je komedia??Je to skor realny americky (zase preboha??) zivot v 109 minutach, kde som miestami zaspavala, miestami ma to bavilo...Herci boli skveli, to treba uznat, aj Dennis, aj Topher, a Scarlett takisto, ale ten dej a namet...To si fakt ti reziseri nevedia vybrat nieco ine ako styl MAM 50,MAL SOM DOBRY JOB, ALE PRISIEL NEJAKY MLAĎAS A VYFUKOL MI HO, A AKO IRONIA OSUDU SA ZAMILUJE AJ DO MOJEJ DCERY???Aby som nebola len kriticka, hudba bola skvelaa;)Inak takych 65-70 per. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Kvůli herecké účasti mojí milované Scarlett jsem si za opravdu levný peníz sehnal dvd a byl jsem mile překvapen! Opravdu nádherné, rodinné drama, které stojí za to vidět! ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který neurazí, který je příjemně oddychový a hlavně, který má skvělého Dennise Quaida. Jeho postava plná nadhledu a zkušenosti je základním kamenem, od kterého se odvíjí všechno ostatní. D. Quaid tedy za 5* a celý film tak za tři plus. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Nijak mě to zvlášť nepobavilo, zažil jsem dvě změny majitelů u firmy, kde jsem pracoval, kde první byla výborná a ta druhá mě stála po 13 letech místo, i přesto, že mou náhradou nebyl takový Všeználek Carter Durye . Je to prostě debil, asi největší satisfakcí byla situace, co nastala poté, když si koupil Porsche Carrera 911, to jsem se mohl potrhat smích (Nejsem moc zlomyslný). Bohužel má oblíbená Selma Blair byla ve dvou scénách, kde v první z nich odpovídá na dotaz Víš co to znamená ? Jistě mi to řekneš a Scarlett mě nějak zde neoslovila. Dcery Dana (Denise Quaida) Cartera hnedka okomentovaly, když se k nim domů vnutil na večeři : Kdo je to ? Tátův nový šééf ! Jak může bejt tátův šééf ? Je moc mladej. A taky se třese strachy. A na šéfa jste moc pěknej . Alex (Scarlett Johansson) ho pro jistotu vyklepla ve stolním fotbale. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Největší síla snímku je v tom, že si v něm většina hlavních postav prochází problémama, který v životě potkaj většinu lidí ze všech vrstev společnosti (první láska, stárnutí, kariéra, životní hodnoty apod.). Prostě příjemnej film ze života, jehož reálnost podtrhuje i nehollywoodskej (ale o to uvěřitelnější) konec. Trapný momenty nenajdete, ono ani toho humoru moc neni, ale určitá nepopsatelná "lehkost" snímku, která ho provází, i když se řešej vážnější problémy, mu dodává pohodovou atmosféru. Na pozitivním výsledku se ještě samozřejmě podepsalo velmi sympatický herecký obsazení. Příjemnej žánrovej nadprůměr. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantická komédia, ako keby zo života normálneho Američana a pritom tak neamerická. Príjemní herci a príbeh, ktorý sa vás nesnaží presvedčiť typickým hollywoodskym lovestory. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Taková kultivovaná komedie pro dospěláky. Strach o práci a zajištění rodiny, střety mládého šéfa a jeho staršího kolegy, který je navíc otec jeho přítelkyně. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Chápu, že příběhem chtěli tvůrci něco říct, ale ten byznys my není blízký a Topher mi pro tuto roli rozhodně nepasoval. ()

chlebos 

všechny recenze uživatele

Paradni filmecek o zivote. Ja se vyborne bavil a herci byli primo vyborny zvlaste pak Dennis Quaid. Weitz umi tocit a jeho film stejne jako Jak na vec pohladi a zahreje. bravo ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich oblubenych romantickych komedii. Jemna, kultivovana, bez ziadnych prehnanych sladkosti a s inteligentnym humorom. ()

Petey 

všechny recenze uživatele

Docela v pohodě film. Jedna z těch lepších romantických komedií. Správná dávka vtipu, dojemných okamžiků a super děj. Trošku trapný mi připadlo jak furt borec řval Teddy T. nebo co.Taky jsem si říkal že někdo umí nakupovat.... koupit si porsche není podle mě zcela tak jednoduchy jako nákup pečiva.A autoškoly v americe asi nevedou, protože bourat hned na první "křižovatce" to je taky docela pech:-) ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se to zdálo za víc, ale ke konci se to nějak zpomalilo a rozplizlo. Bylo to milý, končilo to celkem banálně na to, jak to bylo dlouhatánský, a asi za pár měsíců už o tom nebudu vědět. Přesto chápu a vážím si všech nadšených komentářů - bylo to skutečně neamericky civilní, což je samo o sobě velký klad. Postavička Cartera s porsche a sushi lehce stravitelná příběhem i herecky, klišoidní rozpor mezi úspěchem a osobním životem smysluplně polidštěn. K tomu Scarlett Johansson. Mám chuť se za ty pouhé tři skoro omlouvat. Jo a jen pro pořádek - není to romantická komedie. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší srandu. Bylo to ok, celkové prostředí se mi líbilo, ale výrazně tomu ubrala Scarlett Johansson, která přestože kdysi bývala hezkou ženou teďkon vypadá jak kdyby celou noc prolíbala s králem sršňů. A ten příběh jak skončil, to bylo jako co? Cooo? ()

Reklama

Reklama