Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Lynn 

všechny recenze uživatele

Od Prciček je tohle skutečně výborný posun kupředu. "V dobré společnosti" je chytrá, vtipná, milá a zábavná tragikomedie. Příjemné herecké výkony Dennise Quaida a Tophera Grace jsou navíc doplněny okouzlující Scarlett Johansson. A neměla bych zapomenout na skvělou hudbu a scénář. Jednoduše jsem z kina odcházela s velmi příjemným pocitem, že těch 99 Kč stálo za to. ()

Exkvizitor 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sympatická komedie s poznatelným rukopisem Paula Weitze. Jeho "Jak na věc" se mi sice líbilo víc (pravděpodobně hlavně díky větší porci vtipů), ale strávit večer v této dobré společnosti rozhodně není ztrátou času. Pro mě osobně je rovněž jasným plusem, že Weitz není moralista - nechává na divákovi, zda si v příběhu najde nějaké to ponaučení, nebo ne. A stejně jako v "Jak na věc", ani tady nenutí svůj příběh násilím dospět do happy endu. Podoben hlavním postavám posledních dvou filmů, pak i Weitz konečně dozrává - v jeho případě z "prcičkovského" stádia své autorské tvorby. A to je dobře. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +herci, hudba, závěr -málo romantiky, málo vtipných situací/// Tohle je velmi příjemný, takoví civilní film. Jak film, tak i jednání postav na mě působí velmi reálným dojem. Scénář vkusně divákovi nabízí možnost pohlédnout do situací jaké se naskytnou, když mladej kluk šéfuje o dvě generace staršímu chlápkovi, kterého právě sesadili z postu šéfa. Mnoho situací je velmi pěkných a hlavně vždy když spolu vedou rozhovor Topher Grace a Dennis Quaid a nebo Scarlett Johansson a již jednou zmíněný Topher Grace. Ostatní postavy sice tolik do příběhu nezasahují ale určitě si svoje místečko najdou. Za zmínku stojí David Paymer, Selma Blair, John Cho a Malcolm McDowell. Snímek má jinak pěknou hudbu a dosti originální závěr. Škoda, že to nemá další pokračování, docela by mě osudy postav zajímaly./// Celkem 75%/// ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to již 10 let, co jsem tento film viděla poprvé a byla jsem totálně odvařená z Tophera :D :D A toto stále trvá :D Film o tom, jak "mladí" nahradí "dinosaury", kteří se přes to velice těžko přenášejí. Film, ve kterém je zatím pro mě nejvíce vyhazovů či řešení co bude s firmou dál, která se poté stěhuje z patra do patra :) Dvojice Quaid x Grace je skvělá - přesně jako otec se synem :) A jelikož si film nehraje na nějaké specialitky, i ten závěr se mi líbil, že se žádný happyend nekonal :) Je to podle mě až moc jednoduché, uvěřitelné, příjemné a nenáročné :) Pohoda :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Bratři Weitzové mě příjemně překvapili a jejich novinka mi sedla ještě lépe než Jak na věc a klidně jí odpustím i trochu slabší koncovku. Jen mi přijde, že čím natočí lepší film, tím méně lidí ho uvidí. Tenhle je dokonale vybalancován na hranici mezi dramatem a komedií a vypráví zábavně o zcela vážných věcech. Režisér navíc znovu potvrdil svůj cit pro použité písně a třešničkou na dortu je obsazení. Dennis Quaid je ve vynikající formě, Topher Grace je mu naprosto rovnoceným partnerem a Scarlett je dokonalá jako vždycky. Prostě příjemný čas strávený v dobré společnosti. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)

Reklama

Reklama