Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává od září 1961 do dubna 1965. Jan Hamr (Jaroslav Satoránský) nastoupil k dennímu studiu na zemědělskou školu v Praze. Učení mu moc nejde, myslí si, že je to proto, že je přeci jen o dost starší než spolužáci, koketuje i s možností, že by studium vzdal. Objevuje se však studentka Věra (Regina Rázlová), která mu ale vysvětluje, že je to jen tím, že se neumí učit, a nabízí mu svou pomoc. S pomocí ve studiu se zvolna rodí vztah mezi oběma studenty. Jejich světy jsou od sebe ale velmi vzdáleny, jejich kořeny i rodiny jsou velmi odlišné. A Jan vztah ukončuje. Oba úspěšně promují a ve chvíli, kdy se chtějí rozloučit, vyzná se mu Věra ze svých citů a díl končí jejich svatbou. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se odehrává od září 1961 do dubna 1965. Jan Hamr (Jaroslav Satoránský) nastoupil k dennímu studiu na zemědělskou školu v Praze. Učení mu moc nejde, myslí si že je to proto že je přeci jen o dost starší než spolužáci, koketuje i s možností že by studium vzdal.Objevuje se však studentka Věra (Regina Rázlová) která mu ale vysvětluje že to je že je to jen tím, že se neumí učit, a nabízí mu svou pomoc. Z pomocí ve studiu, se zvolna rodí vztah mezi oběma studenty. Jejich světy jsou od sebe ale velmi vzdáleny, jejich kořeny i rodiny jsou velmi odlišné. A Jan vztah ukončuje. Oba úspěšně promují a ve chvíli kdy se chtějí rozloučit, vyzná se mu Věra ze svých citů a díl končí jejich svatbou. ()

Matesek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se odehrává převážně na pokoji studentské koleje počátkem 60. let. Ovšem na zdi pokoje je  připevněn a opakovaně snímaný kamerou obal z LP desky Šimka a Grossmanna, vydané roku 1971. To si nikdo ze štábu neuvědomil? A takových "chyb" časové posloupnosti a scriptu je v celém seriálu spousta. ()

Reklama

Reklama