Reklama

Reklama

Profesionální hráč amerického fotbalu Paul Crewe prodal důležitý zápas a byl vyloučen z ligy. Pak se pohádal s bohatou přítelkyní Lenou a opilý vyrazil s jejím autem na projížďku. Během své spanilé jízdy zcela zdemoloval její auto, ale také řadu policejních vozů. Je zatčen a odsouzen ke třem rokům v texaské věznici, o což se postaral její správce Hazen, velký fotbalový fanoušek. Chce po Paulovi, aby mu pomohl zlepšit výsledky týmu, a když vzpurný vězeň neprojeví dostatek nadšení, pod pohrůžkou dalších pěti let vězení ho k tomu donutí. Paul si s výběrem hráčů hlavu nedělá. Pak se objeví Nate, který byl kdysi úspěšný fotbalista, a společně se pustí do sestavování týmu, složeného především z obránců. Paul však cítí, že to stále není to pravé, a tak se vydá k vůdci černých vězňů Mossovi. Ten sice účast na zápasu pro pobavení dozorců odmítne, ale nechá se umluvit na basketbalový zápas jednoho proti jednomu. Pokud Paul zvítězí, přidají se černí vězni k jeho týmu. Situace se vyhrotí, když se stráže pokusí některé hráče zastrašit. V konečném důsledku to však má opačný efekt. Nejenže se k týmu přidají černí vězni, ale celý tým má najednou novou motivaci a bojovou náladu. Poslední kapkou se stane pokus o vraždu Paula. Je jasné, že tentokrát půjde na hřišti o víc než jen o sportovní výsledek. (TV Nova)

(více)

Recenze (640)

Ondrejiik 

všechny recenze uživatele

No to snad ne.. Zasmál jsem se asi tak 2X za celý film. Je to jedno velké trapné klišé a působilo to na mě jako humor pro jednodušší lidi. 1 hvězda za Courteney Cox ze začátku filmu. ()

zdene.cek 

všechny recenze uživatele

Filmů z tohoto prostředí je málo a komedie s Adamem Sandlerem je vtipná, pohodová zábava pro páteční večer. Nejedná se zde tak o americký fotbal, ale o přátelství, které se vybuduje mezi vězni. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Film fakt dobře natočený, spousta dobrých gagů, zákeřností i přátelství. Akorát o fakt pitomým sportu, kterýmu nerozumím a proto jsem chvílema netušil, co se děje. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů s Adamem Sandlerem. Ačkoliv Sandler má postavu tak maximálně na trenéra, který jen dává rozkazy než na přímého hráče. Ale tak co, člověk se docela baví. Závěrečný zápas je hezkou podívanou, tak proč ne. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška filmů z vězeňského prostředí jako já, i když těch spíše dramatičtějších, je tohle příjemná jemná parodie a ukázka toho, že někdy i ve vězení může být švanda. Zakomplexovaní dozorci, co si na vězních vybíjejí frustraci (zřejmě) jsou zde odsunuti na druhou kolej a nijak ničemu neškodí, že si z nich v podstatě nikdo nic nedělá. Co se týče Sandlera, je to asi jeho slabší komedie, ale přesto dokoukatelná. ()

Vassa91 

všechny recenze uživatele

Já jsem nevinnej. Tohle je presně to, co od komedie očekávám. Srandy tu je až až, myslím, že to musí pobavit i zaryté intelektály, protože to není takový ten klasický příklad trapného humoru některý amerických komedií a když už se nějaký vtip z kategorie "trapný" objeví, tak to sedí jako tak, že mě nenapadá slušné přirovnání. Jako vynikající se ukázalo herecké obsazení, kde Adamu Sandlerovi a Burtu Reynoldsovi skvěle sekundují bývalý wrestleři, jako např. Stone Cold Steve Austin. Tohle vážně pobaví podle mě každého diváka. Na komedie jsem dost náročný a nenapadá mě, co by tu šlo udělat lépe, protože i přes věčně omývané komedie z vězeňského prostředí je tahle tak nějak jiná, lepší. ()

Adam1408 

všechny recenze uživatele

Dajte dokopy najväčšie väzby a aj tak sa medzi nimi Sandler nestratí. Naozaj skvelá komédia, ktorú si vždy rád pozriem znova. Pointa je síce veľmi predvídateľná, ale zato humor excelentný. Po práci pri pivečku odporúčam každému. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Nostalgická srdcovka, na základce jeden z našich nejoblíbenějších filmů. Svižnej humor (vyniká zde Chris Rock, matně si taky vzpomínám na Terry Crewse jako dealera McDonald's), trochu dojetí (trénink za zvuků Have You Ever Seen The Rain?), pár zvratů a slušnej spád. Pro mě jeden z nejlepších filmů Adama Sandlera. Mihnul se tu i dobově populární Nelly, a celkově film těžil z hip-hopového feelu pro tu dobu tolik svěžího. A v úvodu čestná účast Moniky Gellerové, totiž Courtney Cox. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Nechtěl jsem zatknout celebritu, jako jste vy, no ale co, stejně už asi nemáte moc sponzorů, co?" Fotbal za mřížemi s Adamem Sandlerem! Sportovní komedie o fotbale odehrávající se ve vezění se spoustou vězňů okolo. Jedna z těch lepších Sandlerovek. "Můj muž nosil stejnou značku slipů, ale nevyplnil je tak jako vy!" - 60%. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a komedie s ním nejdou pokazit, tenhle film na pobavení postačí. Tuhle sportovní jízdu plné zábavy jsem si užil, poslední zápas dobrý a na 3 hvězdy ideální. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Kdybych znal alespoň základní pravidla amerického fotbalu, asi bych si to užil víc, ale i tak bylo na co koukat. Nebyla to komedie za každou cenu, jak jsme u Sandlera zvyklý, ale pár vtipných momentů se najde. ()

Související novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Bankovní loupež á la Lyne

Bankovní loupež á la Lyne

08.08.2006

Kontroverzní Angličan stojící za úspěchy Lolity se po čtyřech letech vrací k režii. Adrian Lyne byl dosazen samotnými představiteli Warner Bros. na místo režiséra filmové adaptace knihy Chucka Hogana… (více)

Reklama

Reklama