Reklama

Reklama

MXP: Mimořádně extrémní primát

  • Kanada MXP: Most Xtreme Primate (více)

Zábavná komedie pro celou rodinu. To je žánr, ve kterém kraluje opičák Jack. Tentokrát se vrhl na extrémní zimní sporty. Třetí pokračování úspěšné šimpanzí komedie se tentokrát odehrává na zasněžených kopcích. Původně měl sice jet Jack na relaxaci do teplých krajin, jenže na letišti se nějak zapomněl a skončil v lyžařském středisku v Utahu. Tady náhodou potkává malého snowboardového šampióna, který právě prochází smutným obdobím, jelikož se sem čerstvě přistěhoval z Oregonu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +rocková hudba, některé záběry, absolutně neškodné pro děti -absolutně určeno jen dětem/// Docela si dokážu představit že pro děti v rozmezí 6-12 let je tohle úplně ideální pohodový film, na který můžou vzpomínat po letech jako na klasiku z dětství. Herci pro takový film hraji standartně, hudba občas pěkně tepe, záběry jsou tak nějak v mírném nadprůměru. Co víc říct. Dospělí se nudí, děti se tetelí blahem a chtějí na vánoce buď snowboard nebo opici :-)/// Celkem 51%/// ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Most xtreme bullshit! Šimpanz na snb může připadat někomu jako zajímavé téma k natočení, ale zdá se mi, že to tak připadá jenom režisérovi téhle slátaniny, který si napsal i scénář (ani se nedivím..kdo by chtěl psát scénář o takové blbosti:) Mno nic..jdu si pustit nějaké půlhodinové snb video..určitě to bude výživnější, než tohle! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Asi je to pro děti, ale mě bylo líto té opice. Musí bejt oblečená jako člověk, má lidské zvyky. Film moc zábavnej není, je to klišé kalamita. Například: je tam nějakej kopec smrti a hlavní malej cápek s opicí to přežijou, dostanou se do finiše a vyhrajou. Ani není na co koukat, Kelly Herron totiž stříhá jako dement a Robert Vince neumí pořádně natočit dynamickou jízdu na snowbordu. Krom kulometového střihu tu totiž nejsou normální záběry - slow motion během zbytečných pádů, či během pokusů o nějakej trik. A pak fast motion, kde se záběry zbytečně zrychlují. Není to dynamický, je to umělý a trapný. Ono nejde o to, že by to bylo tak stupidní, problém je, že se to nedá kvůli domrdaný režii vůbec sledovat ani jako samostatnej film. Odmyslím si opice, tak pořád je to nekoukatelnej shit. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy s oblečenými zvieratami napodobňujúcimi ľudské správanie. Nevidím nič vtipné na tom, keď sa zvieratá správajú rovnako hlúpo ako ľudia. Pripadá mi to infantilné a priblblé. Scenáru - zlátanine nepomohli svojimi zlými hereckými výkonmi ani hlavní predstavitelia ani biedny český dabing. Je to "komédia", na ktorej som sa ani raz nezasmial. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Z oficiálneho textu distribútora: "Zábavná komedie pro celou rodinu. To je žánr, ve kterém kraluje opičák Jack!" Asi žijem v inej galaxii, alebo si prosto úplne odlišne predstavujem rodinnú komédiu či jej nenáročné parametre. Už to nie je hokej a predsa stále plytké jak rozvarená destilovaná voda. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Robert Vince si očividně mírně ujíždí na zvířátkách, což bych mu neměl ani tak za zlý, kdyby s tím neotravoval a nechal si to pro sebe. Jeho dvorní herec opičák Jack si tentokrát dementní scénář musel užít jako nikdy a určitě se už nemůže dočkat až mu zas Robert zaklepe na dveře s nějakým originálním projektem. Tuším že to má být adaptace Shakespeara a erotický thriller s Gwyneth Paltrow - Mimořídně atraktivní primát. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

mxp=maximálne extrémna prkotina, film tou mnohovýznamovou skratkou povedal o svojej hodnote všetko. Najviac ma dojalo, že "zábavná komédia pre celú rodinu"- pre deti možno, ale dospelí? Jedine s vrodeným degeneratívnym ochorením mozgu:) ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch rodinných komedií, u které se párkrát zasmějete a za dva týdny si nebudete pamatovat, o čem to bylo. Jedna hvězda za moje oblíbené šimpanze, druhá za docela povedený soundtrack. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Minimálně 1 a půl hvězdičky patří šimpanzům, kteří bez problému přehrávají zbytek hereckého týmu. Jinak celkem hrůza. Nemůžu se rozhodnout jestli mě víc štvala afektovaná "opičí máma" nebo typicky americká vlezlá punk-rocková hudba. Místy celkem nůďo. A to sem zarytej fanda do vopic! ()

Reklama

Reklama