Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na srazu střední školy po deseti letech se Maggie pořádně opije, což se jí ostatně občas stává. Mladík, se kterým právě je, zavolá její sestře, právničce Rose, aby si pro ni přijela. Rose se ji snaží dovézt domů – tedy k jejich otci a nevlastní matce Sydelle, ta ji ale rovnou vyhodí. Rose nezbývá než si vzít sestru aspoň na nějaký čas domů… Rose, skvělá a schopná právnička, není žádná krasavice a na muže nemá štěstí. Teď si ale začala románek s kolegou Jimem a je z toho celá pryč. Jako kdyby pořád nemohla uvěřit, že má milence. Ovšem sestra v jejím bytě působí jen potíže. Dělá si totiž výhradně, co chce, půjčuje si její oblečení, je nepořádná, pak dokonce přivede domů malého psa. To tehdy, když jí Rose naznačí, že by si měla najít nějakou práci a Maggie na pár dní pomáhá v psím salonu. Při jedné návštěvě otcova domu pak Maggie zcela náhodně zjistí, že po matčině smrti dostávala od jejích rodičů – tedy od dědečka a babičky – dopisy k narozeninám, uvnitř nichž byl vždy malý finanční příspěvek. Otec jí ale žádný z dopisů nedal. Maggie si je vezme k sobě. Právě ten večer ji Rose přistihne doma, uprostřed nepředstavitelného nepořádku, se psem v posteli. Rázně jí řekne, aby se odstěhovala, než se ona vrátí z práce... Rose nemá náladu: zažila totiž zklamání. Měla jet na služební cestu s Jimem, tomu do toho ale na poslední chvíli něco přišlo a poslal za sebe Simona Steina, který je do Rose už dlouho zamilovaný. Ona do něj ale ne a domů se vrací špatně naladěná. Jim se jí chce omluvit a přijde s květinami. Doma je jen Maggie a stane se, co se muselo stát: když po nějaké době vejde Rosse do bytu, najde Jima s Maggie právě v nejlepším… (TV Prima)

(více)

Diskuze

reBeb

reBeb (hodnocení, recenze)

Moc se mi líbila Toni Collette naopak Cameron mi přišla velice křečovitá.

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Moc se mě to líbilo, Opravdu vpohodě film, konečně to není jen USA komedie, která je na jedno brdo. Tedy byl jsem spíš překvapen, čekal jsem dvojhvězdičkový film a přitom dávám hvězdičky čtyři.

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Moc se mi to líbilo, je to dojemný a uvěřitelný film, kde Cameron, Toni a Shirley hráli vážně moc dobře...

MarieS.

MarieS. (hodnocení, recenze)

Příjemným překvapením příjemně překvapujcího mírně nadprůměrného romatického filmu - koukatelný a časem i sympatický výkon Cameron, která mi obvykle nesnesitelně leze na nervy, protože tupá hlavinka, modelkovské míry a pouhé pózování na mě neplatí (tím spíše u herečky), pokud je nedoprovází vnitřní šarm a schopnost zajímavě hrát. Toni Collette je Cameronin pravý opak - vynikající herečka, která hraje i zaujme tím, co z ní na diváka čiší. Každopádně film považuji za typického zástupce pohodových snímků, které neuráží inteligenci běžného diváka.

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo. Příjemná komedie a C. Diaz zahrála fakt dobře :-)

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Docela se mi to líbilo, i když to bylo předvídatelné. Délka filmu mi nijak nevadila.

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Teres - 2-3 vtipky, no podla mna ich tam bolo ovela viac, zalezi tiez ako to bolo prelozene, ja som to videl s original zvukom a podla mna to nemalo chybu F.man - mozno priemer, mozno nie, to zalezi od toho s cim to clovek porovnava, u mna jednoznacne nadpriemerna komedia kedze som sa na tom aj dobre nasmial, na druhej strane to ale nie je cisto komedia...

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Zklamání?!Z části ano,tešila jsem se na perfektní děj,vtípky,herce,..... a z toho pro mě řežisér vydoloval 2-3 vtípky u kterých jsem se pousmála,děj u kterého jsem se z počátku nudila(ke konci to bylo lepší ) .Herci byli dobří obzvlášť Shirley MacLaine a ty její usměvavé oči.Jinak další zklamání pro mě bylo v dabingu, zvlášť u MacLaine(zdá se mi jako by zapomněli na Alenu Vránovou ,která MacLainové dodá ještě větší šmrnc!).Pro mě za *** .

KK1980

KK1980 (hodnocení, recenze)

Bolo to pre mňa zo začiatku zvláštne nevedel som tomu filmu najprv prísť na chuť akoby režisér pozbieral zopár romantických filmoch komediálnym nádychom splodil niečo takéto dosť pre mňa čitateľný film. Ale na druhej strane som sa na tom nenudil to je pozitívum s mojej strany.

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama