Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myslíte si, že víte všechno o milované osobě? Zamyslete se. Pokud jde o vaši manželku.  Ray Reardon je očarující mladý úspěšný muž, majitel prosperující architektonické firmy. I když se zdá, že nemá žádné problémy, opak je pravdou. Právě prochází zlým životním obdobím - jen nedávno se rozvedl. Jeho přátelé se ho pokouší povzbudit a dokázat mu, že i být sám má své pozitivní stránky. Pro Raya je však manželství a osobní stabilita velmi důležitou složkou života. Jeho depresi však zlomí setkání s krásnou, citlivou a záhadnou Lenou Mathersovou, do které se zamiluje. Brzy se vezmou a Ray získá opět pocit životní stability. Když se jim narodí dítě, myslí si, že jejich štěstí už nic nenaruší. Znova však dostává od osudu úder. Po vážné nehodě vyjde najevo něco z Leniny minulosti, což Raye nepříjemně překvapí. Postupně zjistí, že vlastně o své manželce dohromady nic neví. S kým se to skutečně oženil? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Nemám daleko ke čtyřem. Z tohoto filmu sice dýchá průměrnost té nekonečné armády dramat, které v devadesátých letech USA vyprodukovalo, na druhou stranu vyniká kvalitním scénářem a postavami, stejně jako postupnou změnou jejich vztahů od vášnivé lásky ke smrtelné nenávisti. Lena je skutečně prvotřídní svině. 65% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zveličuje žárlivost podezření (a opačně), nebo ideální milenka-manželka-matka skutečně něco tají (minulost i osobnost), či snad přímo podvádí? Zpočátku nejde o žádné drama, kouzlu dokonalé (prostě snové) Mädchen Amick jsem ihned podlehnul a do chomoutu bych se s ní po hlavě vrhl také. A dokud se jasně neukázalo, kdo byl blázen a kdo psychopat (a zda vůbec), sálalo z profesionálně napsaného snímku podařené napětí z nejistoty. Ovšem zákeřný plán byl pofiderní (proč čekat tak dlouho a se dvěma dětmi?) a závěr utnutý – takhle si spravedlnost nepředstavuji. ()

Reklama

dalia 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné psychologické drama o tom, že druhého člověka vlastně nikdy neznáme dostatečně. Bylo velmi zneklidňující sledovat, jak lze druhému zničit život a vypadat u toho jako ubohá oběť. Výborné herecké výkony. Na Youtube je k nalezení vystřižená scéna ze samého konce filmu před závěrečnými titulky, kde byl s dětmi a bylo vidět, že plán vyšel. Ve filmu mne rušily pouze "mezihry" z pouti, které mi připadaly zbytečné. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá záležitost. Takové manželské drama, které nepostrádá napětí a má to i hezký dějový zvrat. Jenže tu chybí některé detaily. Prostě nebylo vše vysvětleno, proč a jak Lena alias Sisi ušila tu velkou boudu na svého manžela. Škoda, mohlo to být ještě zajímavější. Jo jo, je dobré se dozvědět o své budoucí ženě něco z její minulosti ještě před svatbou. Průměrný film, který lehce nadprůměr vynesl až úplný závěr filmu. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Tohle stojí vidět za to vpodstatě už jen kvůli neuvěřitelné femme fatale Mädchen Amick (jejího manžela hraje James Spader odvádějící svůj klasický solidní výkon), ale i tak je to povedený náladový lehce snový a mysteriózní drama/thriller o prasklinách objevujících se v až příliš dobrém vztahu (paranoidně-žárlivé téma "víš, s kým spš?"), kterej ke konci nabere dobrej spád včetně hodně nekompromisního finále. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama