Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myslíte si, že víte všechno o milované osobě? Zamyslete se. Pokud jde o vaši manželku.  Ray Reardon je očarující mladý úspěšný muž, majitel prosperující architektonické firmy. I když se zdá, že nemá žádné problémy, opak je pravdou. Právě prochází zlým životním obdobím - jen nedávno se rozvedl. Jeho přátelé se ho pokouší povzbudit a dokázat mu, že i být sám má své pozitivní stránky. Pro Raya je však manželství a osobní stabilita velmi důležitou složkou života. Jeho depresi však zlomí setkání s krásnou, citlivou a záhadnou Lenou Mathersovou, do které se zamiluje. Brzy se vezmou a Ray získá opět pocit životní stability. Když se jim narodí dítě, myslí si, že jejich štěstí už nic nenaruší. Znova však dostává od osudu úder. Po vážné nehodě vyjde najevo něco z Leniny minulosti, což Raye nepříjemně překvapí. Postupně zjistí, že vlastně o své manželce dohromady nic neví. S kým se to skutečně oženil? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

majo25 

všechny recenze uživatele

Mysteriózna dráma o manželoch, z ktorých manželka skrýva nepríjemné tajomstvo. Prísť na neho je oriešok. Po vyložení všetkých kariet na stôl je teraz na manželovi aby kontroval. Chvalabohu za ten koniec, už som si myslel, že chlapík skončí v blázinci nadobro. Síce sa od istého momentu začal chovať ako blbec a pristúpil na manželkynu hru, ale kto by chcel takú vychcanú osobu po svojom boku. Film síce nenudí, ale preháňal by som, ak by som povedal, že má nejaké svižné tempo. Stojí to hlavne na béčkových hercoch, psychológii postáv a zápletke. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Konec předčasně useknutý a hlavně trochu přitažený za vlasy, ale jinak normální televizní film s přesně tím motivem, který nesnáším ze všeho nejvíc - křivé nařčení někoho, kdo se pak začne chovat tak, že tomu ještě nahrává. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Zapletka je relativne jednoducha, ale rafinovanost zakerneho planu, ktera se ukaze v druhe pulce filmu, je obdivuhodna a to tak, ze jsem s hrdinou dost silne citil. O to vic potesi snad jeste rafinovanejsi, presto vsak brilantne jednoduchy, protiuder v samotnem zaveru. Necekane kvalitni pokoukana. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V pohádkách má princezna vždycky jednoho prince. Potká ho, zamiluje se a tečka. Na celý život. Jenže tady jsme v úplně jiném žánru. Kolikrát se životním partnerem stane někdo, o kom by to dotyčný vůbec nepředpokládal. Obzvlášť když James Spader půvabnou Mädchen Amick polije vínem. Má po rozvodu, přátelé mu dohazují někoho, díky komu by zapomněl. Po nepříjemné situaci se ale tihle dva potkají v obchodě a chemie udělá své. Nebo je všechno tak trochu jinak? Průměrné drama, ve kterém Spader v závěru svým chováním nahrává tomu, aby se to na něj sypalo ještě víc. Chybí energie a zapamatovatelnější momenty, kolikrát se pereme s tempem. Ač byl její plán zvláštní (nechá si udělat děti?), Amick by podlehl kdekdo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tehle film jsem si vybral jedině kvůli Mädchen Amick, která se mi líbila v Joeyem, a i tady jí to seklo. Pokud jde o děj, tak přišel celkem rychlý úvod a pak jsem čekal, co se bude dít - bohužel to nemělo spád, takže jsem začal snímek odepisovat. Naštěstí přišel zlom a samotná druhá polovina by si zasloužila 4*. Bohužel mi celkový dojem kazilo pomalé tempo první poloviny filmu, skoro žádná doprovodná hudba a neskutečně otravné intermezza s šaškem. Pokud jste ochotni přežít první hodinu, zbytek si zaručeně užijete! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller o milované manželce. 33letý James Spader (novomanžel Ray) byl tehdy ještě mladý, štíhlý s bujnou hřívou. Kde jsou ty časy, že? Dále mě zaujal 30letý William Shockley (Buddy, který s ní dříve žil) v pěkných džínách. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zveličuje žárlivost podezření (a opačně), nebo ideální milenka-manželka-matka skutečně něco tají (minulost i osobnost), či snad přímo podvádí? Zpočátku nejde o žádné drama, kouzlu dokonalé (prostě snové) Mädchen Amick jsem ihned podlehnul a do chomoutu bych se s ní po hlavě vrhl také. A dokud se jasně neukázalo, kdo byl blázen a kdo psychopat (a zda vůbec), sálalo z profesionálně napsaného snímku podařené napětí z nejistoty. Ovšem zákeřný plán byl pofiderní (proč čekat tak dlouho a se dvěma dětmi?) a závěr utnutý – takhle si spravedlnost nepředstavuji. ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Nemám daleko ke čtyřem. Z tohoto filmu sice dýchá průměrnost té nekonečné armády dramat, které v devadesátých letech USA vyprodukovalo, na druhou stranu vyniká kvalitním scénářem a postavami, stejně jako postupnou změnou jejich vztahů od vášnivé lásky ke smrtelné nenávisti. Lena je skutečně prvotřídní svině. 65% ()

agass 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý sledovat Jamese Spadera jak se ze sympaťáka promění v psychouše. Co mu ale taky sakra zbejvalo, když si ho nabrnkla taková bestie. Mädchen Amick není zrovna můj typ. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Tohle stojí vidět za to vpodstatě už jen kvůli neuvěřitelné femme fatale Mädchen Amick (jejího manžela hraje James Spader odvádějící svůj klasický solidní výkon), ale i tak je to povedený náladový lehce snový a mysteriózní drama/thriller o prasklinách objevujících se v až příliš dobrém vztahu (paranoidně-žárlivé téma "víš, s kým spš?"), kterej ke konci nabere dobrej spád včetně hodně nekompromisního finále. ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Takový normální,průměrný thriller o chlapíkovi co si vezme pěknou mrchu,která ho nakonec o všechno obere.Konec byl pomerně překvapivý a nečekaný.Pokud to neuvidíte,vězte,že o nic nepřijdete. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá záležitost. Takové manželské drama, které nepostrádá napětí a má to i hezký dějový zvrat. Jenže tu chybí některé detaily. Prostě nebylo vše vysvětleno, proč a jak Lena alias Sisi ušila tu velkou boudu na svého manžela. Škoda, mohlo to být ještě zajímavější. Jo jo, je dobré se dozvědět o své budoucí ženě něco z její minulosti ještě před svatbou. Průměrný film, který lehce nadprůměr vynesl až úplný závěr filmu. ()

Reklama

Reklama