Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američané na dovolené v Karibiku podniknou v noci prohlídku nedalekého ostrova a sledují místní rituál voodoo. Brzy poté se ocitnou na ostrově pod útokem neviditelných nepřátel. Jednoho po druhém brutálně vraždí. (JasonCZ)

Recenze (5)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na odlehlém ostrově kdesi v karibiku si vyjede parta turistů vyhlídkovým autobusem do džungle. Zde jsou turisté svědky jakéhosi domorodého rituálu, kdy je pomocí woo doo tanečků oživován opravdu hodně špatně namaskovaný umrlec. Po skončení průvodce zaplatí za představení a všichni chtějí odjet autobusem zpět do hotelu. Jenže ouha autobus má nějakou poruchu a tak se naši milý rekreanti musí vydat na noční pochod neznámou džunglí. Postupně začnou zjišťovat že rituál oživení zombie nebyl asi zas takové divadílko. Ale to je už pozdě. V ZIM se sice pořád něco děje, ale celé je to takové amatérské a spíchnuté horkou jehlou. Film ještě parazituje na dobíhající vlně kanibalistických filmů 70tých let. Tj. jsme v pralese, ze začátku je tu taky plno samoúčelné erotiky. Tu po čase vystřídá několik hodně špatně a laxně udělaných gore scén. Doporučuju jen zarytým příznivcům italských krváků let dávno minulých. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl, aby hudební skladatel takhle vykrádal sám sebe... V tomto případě Harry Manfredini hudbu k Zombie Island Massacre kompletně vykradl z Friday the 13th... Ale co už... ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nedá mi nenadviazať na dva predchádzajúce komentáre. Za zarytého priaznivca starých talianskych hororov sa považujem, ale “Zombie Island Massacre“ by som radšej divákom s podobným zameraním neodporúčal. Jedine keď tak fanúšikom “bad movies“. “Zombie Island Massacre“, o ktorého distribúciu sa postarala spoločnosť TROMA, ZRADIL. Lesík vydávajúci sa za ostrovný prales kdesi uprostred Karibiku obývaný bandou civilizovaných voodoo domorodcov – zhulákaných černochov, ktorí sa dali za peniaze na dráhu šoumenov a bavia tak svojimi scénkami návštevníkov tohto lacného safari? No dajme tomu. Pár jednoduchých gore záberov (masakrov), no ok. Stále nevadí. Ale prečo tam sakra neboli tí zombieci??? S toho všetkého je jasné, že sa produkcia chcela iba zviesť na v tom čase úspešnej vlne zombie hororov a nedbala na to, ako má film podobného druhu vyzerať a čo by mal obsahovať. Názov “Zombie Island Massacre“ dokáže navnadiť, zarytý fanúšik zombie trashu neváha a zháňa/platí. Po projekcii ale zistí, že celý “Zombie Island Massacre“ je len páchnucim marketingom nafúknutá bublina. Ak by to nebolo také trápne, nudné, nesympatickí herci by sa nahradili školskou dievčenskou výpravou, hudba a názov by sa kompletne zmenili, pridala by sa akcia a boj o život, nemuselo to takto prízemne dopadnúť. No a samozrejme odstrániť ten vyložene nasilu pôsobiaci sračkoidno-zábavný look snímku. Sklamanie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkem zábavný béčko který strašně mate názvem, o zombie moc nezavadíte ve filmu je spíše prezentováno voodoo . Celej film je celkem hloupej a když jsem se dozvěděl o co celou dobu šlo tak jsem se málem udusil smíchy. Co na filmu ale pochválit musím je atmosféra, v té džungli pěkně vynikla je pravda že se tam povětšinou nic neděje ale i tak působí dobře. Hudba, nevím jestli jí tvůrci protě vykradily z Pátku 13 nebo jestli Manfredini jí složil ale je prostě dokonalá. Pro mě průměrný béčko od Tromy na který asi rychle zapomenu ale tu hodinu a půl mě celkem bavilo. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Scény a efekty dost špatný, uznávám, že je to přes 20 let starý film, ale stejně nic moc. To že tam ta zombie či co to je není v podstatě skoro vidět taky o něčem vypovídá. Rozuzlení taky na bodě nula. Jak již píše Ruut dá se to doporučit opravdu jen příznivcům italských starých hororů. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama