Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podľa starovekého mýtu povstane nesmrteľná Lilith, ktorú ochraňuje tajný spolok Viera. Lilith sa bude musieť naučiť ovládať svoju moc, poraziť démona a zachrániť ľudstvo. Niektorí ľudia veria, že prvá žena, ktorá sa narodila v Rajskej záhrade bola Eva. Ale iní veria, že bola ešte jedna. Bola chybná, nedokonalá, stvorená z tej najtemnejšej substancie. Volala sa Lilith. Bola presvedčená, že si je s Adamom rovná a odmietala sa mu podrobiť. A preto ju z Raja vyhnali. Pretože už bola naveky prekliata, zmenila sa na niečo iné, nebezpečné a začala zúrivo zabíjať. Tak vzniklo spoločenstvo Viery, ktoré malo ukončiť Lillithin hnev. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Opět se tu projevil velmi nepříjemný nešvar některých béček a to nacpat tam za jakoukoli cenu počítačové efekty, ikdyž mi to rozpočet neumožňuje udělat pořádně. To už se v dnešní době neobtěžuje nikdo natočit něco postaru s maskami a klasickými triky? Hlavní hrdinka je celkem pohledná, ale katastrofické souboje, scénaristova impotence a dialogy žalostné. Tomuhle prostě ani tu jednu * dát nemůžu ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a nemuselo to být tak úplně vylízané.Bill Platt totiž občas překvapivě řemeslo zvládá, např. scénka kdy Lilith vychází z bažin měla opravdu koule a i vizuál, lokace či něco jako výprava se v tomhle nízkorozpočťáku pro kabelovku dalo najít.Stačilo se vysrat na adobe after efect a nedělat z démona nechtěnou parodii na Playstation 1.Kdyby se najal dvoumetrový chuligán z NBA který by na sebe navlékl epesní latexový obleček ala Predátor, mohl si režisér Platt vysloužit trochu respektu a ne jen rutinérský televizní výplach/výsměch.Roztomilé kradení z Hellboye, Constantina a Lovců Duchů by se dalo taky prominout a další věc která téhle tv "pecce" poddráží nohy, je ta lesbická ukrainská striptérka v hlavní roli.Která vypadá a i působí, že ještě před 5. lety kouřila v Oděse za deset Hřiven klobásy místním mafiánům.Charisma jímž oplývala , bylo totiž vážně "legendární".Kdyby tam byla nějaká vysloužilá porno hvězda s kozama jak meloun, možná bych i druhou * přihodil, takhle se to dalo přetrpět v nudné noční neděli dejme tomu díky té mé filmové zvrhlosti a tomu, že ovladač byl metr daleko na nočním stolku.20%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale scénář by se více hodil do komiksu. Filmové zpracování v televizní produkci rozhodně neslibuje nic světoborného. Rozpočet není takový, aby vytvořil výtečnou podívanou. Pixelový démoni a jejich animace vypadají na dnešní dobu velice směšně a podkopávají už tak mizernou kvalitu snímku. Tolik nelogičností pohromadě nebylo dlouho vidět. Na fantasy či sci-fi chybí nějaké prvky, které by dali najevo, co že je to vlastně za žánr. Nepovedený film, který si nezaslouží vysílat ani po půlnoci. ()

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd, akční scény nic moc, triky na úrovni průměrné počítačové hry. Na druhou stranu komplikovanější vztahy mezi postavami, určité složitější pozadí, řídící chování postav. Děj také není až tak přímočaře jednoduchý, jak u hororu bývá, i když je od začátku jasné, jak to dopadne. Tedy z mého pohledu dobrý námět s řadou zajímavých motivů, které pak zabilo to zpracování. Ale vidět se to dalo. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Jednoducho trapas. Sci-fi Drakula vs Cobra 11 na ceste bez áut. Samozrejme všetci hrajú na dve strany a majú nejakú psychickú traumu z minulosti. V závere už chýbal iba batmanovský reflektor, svietiaci na oblohu. Pritom slečna je horúca adeptka na miss vražedné monštrum. Bábika ako z porcelánu. A tie oči... Adam mohol radšej troška viac zarozmýšľať. ;-). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama