Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podľa starovekého mýtu povstane nesmrteľná Lilith, ktorú ochraňuje tajný spolok Viera. Lilith sa bude musieť naučiť ovládať svoju moc, poraziť démona a zachrániť ľudstvo. Niektorí ľudia veria, že prvá žena, ktorá sa narodila v Rajskej záhrade bola Eva. Ale iní veria, že bola ešte jedna. Bola chybná, nedokonalá, stvorená z tej najtemnejšej substancie. Volala sa Lilith. Bola presvedčená, že si je s Adamom rovná a odmietala sa mu podrobiť. A preto ju z Raja vyhnali. Pretože už bola naveky prekliata, zmenila sa na niečo iné, nebezpečné a začala zúrivo zabíjať. Tak vzniklo spoločenstvo Viery, ktoré malo ukončiť Lillithin hnev. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Temné béčko made in USB(ulgariamerica)... Místy snad výjimečně ještě tak s lehce mysteriozním nádechem, většinou však žánrově klasicky >hloupéklišé-směšnéplky-trapnáakce< ... Jó zase nějaké ty tajnosnubné vajrusy, temné světlo, tlemní hnusáci, agenti na cestách, ohrožený národ, vážnost situace a tak... Nelze neocitovat: "Mozek je vyvinutý, ale v laloku... blablabla ... Rudý mor propuknul..." (tajemně dramaticky v exluzivním novoidním dablingu :o) . . . Takže - s vypnutým mozkem propukne u vás snad kdesi v laloku nějaká ta myšlenková mutace, díky níž s rudem před očima a sebezapřením umořeně dokoukáte tuhle splácaninu a při poslechu romantického piana F. Chopina, mixovaného s dramatickopatetickými symfonicky zvukovými ataky pak s vírou ve věci příští před soudným dnem a hollywoodským bůhvíčím vám se závěrem už nezbyde, než si oddechnout, páč vše samosebou zase jednou dobře dopadne a naše milá Lilith & spol. "...předali lék i vakcínu (sic!) ouřadům a Rudý mor byl zažehnán"... Ach jo. - - - P.S. Vyrobila společnost "Unified Film Organization (UFO)". No, tak asi tak nějak... ;o) - - - P.P.S. Mládeži prý nepřístojno. Asi že by to chuderky dušičky dětské nepochopily... :o)) - - - P.P.P.S. Ty dvě hvězdičky pak platí snad jen v rámci žánru a ve velmi (až světlým temnem) tolerantním osvícení... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a nemuselo to být tak úplně vylízané.Bill Platt totiž občas překvapivě řemeslo zvládá, např. scénka kdy Lilith vychází z bažin měla opravdu koule a i vizuál, lokace či něco jako výprava se v tomhle nízkorozpočťáku pro kabelovku dalo najít.Stačilo se vysrat na adobe after efect a nedělat z démona nechtěnou parodii na Playstation 1.Kdyby se najal dvoumetrový chuligán z NBA který by na sebe navlékl epesní latexový obleček ala Predátor, mohl si režisér Platt vysloužit trochu respektu a ne jen rutinérský televizní výplach/výsměch.Roztomilé kradení z Hellboye, Constantina a Lovců Duchů by se dalo taky prominout a další věc která téhle tv "pecce" poddráží nohy, je ta lesbická ukrainská striptérka v hlavní roli.Která vypadá a i působí, že ještě před 5. lety kouřila v Oděse za deset Hřiven klobásy místním mafiánům.Charisma jímž oplývala , bylo totiž vážně "legendární".Kdyby tam byla nějaká vysloužilá porno hvězda s kozama jak meloun, možná bych i druhou * přihodil, takhle se to dalo přetrpět v nudné noční neděli dejme tomu díky té mé filmové zvrhlosti a tomu, že ovladač byl metr daleko na nočním stolku.20%. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

To byla taková hrůza, že ani nevím, co k tomu napsat.......snad jen to, že to bylo tak strašný, že bych tím pohrdl i za bolševika, kdy byla vrcholem akce honička embéčka s trabantem. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na fakt, že sa jedná o tv -film budem nanajvyš zhovievavý......Sympatické duo Appleby - Burgi dávajú snímku akú takú tvár....a aj napriek B-čkovému deju je to vďaka nim pozerateľnejšie.....Inak však sci-fi rozprávka o akejsi legende vychádzajúca z overených ničím originálnych postupov, plná klišé. A bohužiaľ ani akčné scény nepatria k tým, ktoré by snímok posúvali niekam vyžšie.....*/** ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda možná tak za trochu zajímavý nápad. Jinak to byl typicky "levný" film a to ještě výhradně určený do televize. Pár postav, interiérů, příšerné efekty a to samé kamera. I těch 87 minut stopáže se mi zdálo nesmírně dlouhých. S tématem se teoreticky dalo pracovat lépe, ale bohužel. ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Opět se tu projevil velmi nepříjemný nešvar některých béček a to nacpat tam za jakoukoli cenu počítačové efekty, ikdyž mi to rozpočet neumožňuje udělat pořádně. To už se v dnešní době neobtěžuje nikdo natočit něco postaru s maskami a klasickými triky? Hlavní hrdinka je celkem pohledná, ale katastrofické souboje, scénaristova impotence a dialogy žalostné. Tomuhle prostě ani tu jednu * dát nemůžu ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Televíznym scifákom sa nemôžem nijako vyhnúť, je to absolútne nemožné. V tomto prípade sa tvorcovia asi chceli blisnúť, takže vytiahli všetky svoje tri spoločné mozgové bunky zo špiritusu a chopili sa starozákonnej historky o Adamovej prvej žene, ktorá bola zároveň aj prvou feministkou. Mala totiž vlastnú hlavu a to pánbožko a jeho nohsledi vždy trestali. A tak sa z nej stala vraždiaca démonka-zvodkyňa. Z toho by sa potenciálne dalo vysekať zaujímavú story, ale keďže sa pohybujeme v sfére céčkového výplachu kde vládne rýdza vymetenosť, je to málo pravdepodobné. Vo výsledku tak nakoniec urobili zo vzpurnej Lilith komiksovú superhrdinku ktorá sa v bojovom móde podozrivo podobá na Mystique z x-menov. Udatný hrdina, člen akéhosi stupídneho bratstva bojujúceho proti zlu a iným hovadinám, ju musí urýchlene vycvičiť na boj s istým Démonikusom, štandardne zubatým strašidlom nevalného digitálneho stvárnenia. Medzi klady tohoto filmu patrí hlavcne sympatický kukuč Shiri Appleby v titulnej roli, pár výbuchov áut a taktiež kyslý záporák John de Lancie, alias Q zo Star Treku. Aj keď ten mi pripadal trochu znudený. No ale inak je to z každého uhla nasilu vyprcaná chujovina s nezmyselnou rádoby apokalypsou a blbými kecami navrch. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Další super filmová jízda na Prima Cool. Škoda, že se tento televizní kanál zabývá takovejma sračkama :-( 0% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale scénář by se více hodil do komiksu. Filmové zpracování v televizní produkci rozhodně neslibuje nic světoborného. Rozpočet není takový, aby vytvořil výtečnou podívanou. Pixelový démoni a jejich animace vypadají na dnešní dobu velice směšně a podkopávají už tak mizernou kvalitu snímku. Tolik nelogičností pohromadě nebylo dlouho vidět. Na fantasy či sci-fi chybí nějaké prvky, které by dali najevo, co že je to vlastně za žánr. Nepovedený film, který si nezaslouží vysílat ani po půlnoci. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

To už není ani " béčko " tohle je snad nějaké " esko " Trapná splácanina nesouměrného scénáře. Měl jsem v průběhu filmu pocit že herci víceméně improvizovaly, protože pevný scénář neexistoval. ()

MJ 

všechny recenze uživatele

Hovadina a to nehorazna. Ztrata casu. Davam jednu * za sympatickou hlavni hrdinku, aby to nemusel byt odpad. ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Těžká splácanina. Sice relativně originální nápad, ale zato výrazně nepovedené zpracování. Doslova jen pár zajímavých "obrazů". Divím se Davidovi i Shiri, že do toho vůbec šli. A hlavně za ně dávám ty dvě hvězdy :-) ()

Mictian odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zkazit Lilith, tohle snad musel natočit blázen co se na to potom ani nepodíval. Měl by se stydit, scény jsou naprosto nudné, záběry naprosto k ničemu a ta grafika démonů je směšná! Hrůza a děs, nevím proč tohle dabovali! ()

Reklama

Reklama