Reklama

Reklama

City of Blood

všechny plakáty
Jihoafrická republika, 1987, 95 min

Obsahy(1)

Jihoafrický film z žánru sci-fi, v němž lékař Joe Henderson, zabývající se pitvami obětí násilí, odhalí podvod ve své kartotéce. Vypátrá souvislosti, které se týkají zavražděného Horatia Mekany, vůdce černochů. Všechny vraždy ve spojitosti s jeho jménem nesly stopy černošských rituálů. Příběh s netušenými a záhadnými zvraty nabývá horrorového vzrušení. (Cinema)

(více)

Recenze (2)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

City of blood začíná poměrně sympatickou scénou, ve které šaman v Africe před 2000 lety pronásleduje a posléze zabije dva černochy... A pak už jde všechno do prdele... Děj se přesune do současného Johannesburgu, ve kterém neznámý vrah starověkou holí zabíjí prostitutky, z čehož místní úřady usoudí, že jde o rituální vraždy, které nedají spát místnímu patologovi, pro něhož se odhalení vraha stává prakticky posedlostí... Takhle to nezní úplně špatně, ale chyba lávky... City of blood je v prvé řadě nudné drama se silným politickým podtextem, nesympatickými postavami, plné halucinačních scén a v žádném případě slasher, který jsem očekával... Hodinu a půl dlouhý kus se neskutečně pomalu vleče, takže pokud nechcete vysloveně promrhat tolik času, tomuto kousku se vyhněte... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Roodt umí natočit sem tam kvalitní a zábavná béčka(Kořist) nebo naprosté zhovadilosti které ale pobaví(Dracula 3000) tahle jeho prvotina není ale ani jedno. Tohle je nudná břečka která děsně nudí. Cover slušní a film celkově sliboval aspoň atmosféru ale nic z toho se neděje, je tu jen nějaký páprda co furt něco vyšetřuje. Nuda a šeď Věřím že Roodt to nemá s natáčením jednoduché, ale tohle není ani pro fanoušky braku jako jsem já. ()

Reklama

Reklama