Reklama

Reklama

19. dubna

(festivalový název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sarojini je slavná tanečnice, jejíž hluboká oddanost jevišti prohloubila po manželově smrti propast mezi ní a dcerou. Je šťastná ze své kariéry a úspěchu? Příběh trvá celý jeden den a začíná 19. dubna ráno – v den výročí smrti jejího muže. (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (2)

tombac odpad!

všechny recenze uživatele

Spásný spánek nepřišel, takže musím bez milosti a zcela po zásluze tuhle užvaněnou patetickou srágoru vyodpadovat. Dělám to nerad, ale tolik jsem při žádném letošním filmu netrpěl... Nechápu, co má toto unylé interiérové nonstop konverzační peklo na úrovni špatné televizní inscenace společného s živelným a pestrobarevným Bollywoodem...(?!!) Organizátoři festivalu se při výběru tohoto "skvostu" asi řídili jen nepochopitelně přehnaně vysokým ratingem na IMDb (asi mám Jiříkovo vidění), ale co jsem zaslechl po projekci, přišli zřejmě o pár potenciálních návštěvníků dalších indických filmů... A to pravděpodobně včetně mého zhnuseného doprovodu, za což ten odpad ještě podtrhnu!! :( ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

V první půlce se ještě něco dělo, v druhé už jen tekly potoky slz a nepřestával zvonit telefon. Možná, že kdyby nebyl na projekci v rámci Bollywood festivalu takový příšerný zvuk, kdy měl člověk chuť si zacpat uši při každém zachřestění náramku, zašustění papíru, nebo vyslovené sykavce, nebylo by to hodnocení až tak strašné. ()

Reklama

Reklama