Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva vrazi na útěku nacházejí úkryt v baru nedaleko od místa činu. Donuceni okolnostmi berou místní omladinu jako rukojmí. Číšnici nezbývá nic jiného než vzít spravedlnost do svých rukou. (Zeebonk)

Recenze (3)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Obyčejný den v hudebním baru Cloud Nine - barman Al (Robin Morse) rozmlouvá s hosty, novinář Steve (Richard H. Cutting) hledá sólokapra, podřadný hudební manažer Sir Bop (Mel Welles) se snaží najít práci svým hudebníkům, drzý a vychytralý štamgast Shorty (Dick Miller) glosuje dění okolo sebe a k tomu se v posledním dějství připletou dva kriminálníci (Russell Johnson a Jonathan Haze), aby přidali trochu toho rozruchu do jinak obyčejně plynoucího příběhu. Postav je tam jak na orloji (ani zdaleka jsem nevypsal všechny) a každá má svou krátkou expozici, nicméně právě tato řada rozličných charakterů docela baví a lemuje jinak velmi řídkou zápletku. Nízkorozpočtová rock 'n' rollová odysea jednoho večera v baru, co měla hlavně nalákat teenagery do drive-in kin, však i přes svou naivitu nabízí vcelku roztomilé poselství o boji Davida s Goliášem (ve filmu přirovnané ke King Kongovi) a i přes výraznou absenci děje dost slušně baví. ()

pepua odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl krimi a napůl koncert swingové kapely, se kterou zkouší zpívat příšerná zpěvačka. Příběh stokrát omletý, hudba průměrná. Dva gangsteři se schovají před policií v jednom nočním baru a jsou donuceni vzít hosty i zaměstnance jako rukojmí. Jako bonus zazní několik skladeb, opravdu celých, takže třeba tři minuty koukáte na kapelu a posloucháte hudbu, občas do toho někdo v baru s někým promluví, a vy si připadáte jako byste tam byli také. Půlnoční nuda v baru zhmotněná ve vašem bytě. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Bar u Vočka kdysi dávno s americkými figurkami včetně beatnického páska a poučení, že zpěvačka (Abby Dalton) potřebuje silný emoční podnět. Proporčně nekonvenční studiový tvar, který sází na vykreslení atmosféry barů, postav a představení skupin Platters a Blockbusters v rané, přechodové rock`n`rollové fázi. Ve dvou třetinách filmu pak začíná skromná kriminální rovina příběhu. Dobové svědectví za 2-3* ()

Reklama

Reklama