Reklama

Reklama

Úsměvný příběh muže, který se ocitá před životním rozhodnutím. Rick Carlson (Sam Elliott) byl kdysi na střední škole v Jižní Kalifornii sportovní hvězdou. O patnáct let později pracuje jako plavčík a na rozdíl od svých uhoněných a pokryteckých spolužáků si užívá bezstarostného a spokojeného života. Po setkání s nimi si zpočátku nedokáže představit, že by začal pracovat jako obchodní zástupce. Zároveň však váhá, zda jeho život je tím pravým. (šubelinka)

(více)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pohodový US film z 80. rokov, nema ustrednu dejovu liniu, ide len o plavcikov, more, kupajucich sa + nejake tie medziludske vztahy, avsak v ramci normy : 72 % ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejný americký film, který je kouzelný právě svou obyčejností. Prostě ze života přestárlého plavčíka, který neví, co se životem. Výborná oddychovka, která není hloupá a pobaví. ()

Reklama

Pokryvac 

všechny recenze uživatele

Rick Carlson je plavčik a má svoju prácu rád. Stretáva bývalých spolužiakov zo školy, počúva reči o ich kariérnom raste, avšak Rickova láska k atraktívnej práci vyhráva nad vidinou vyššieho zárobku a postupne sa zmieruje s kritikou blízkych, ktorí odcudzuju prácu plavčíka ako neperspektívnu. Milý film s jedným veľkým plážovým frajerom, ktorý má rád atraktívne dievčatá a vôňu mora. Je zaujímavé sledovať dennodennú rutinu pobrežnej hliadky a pobudnúť na chvíľu v príjemnom prímorskom prostredí, ktoré predstavuje malý, ale pohodový život Ricka Carlsona. ()

Reklama

Reklama