Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Recenze (14)

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak "Student Bodies" ma vždy bavilo. Neviem ako by som sa na to díval teraz a je škoda, že seriál sa celkom ťažko zháňa. Ale éra Supermaxu ma dostala a na toto som sa pozeral pravidelne. Myslím si, že postavy boli super, animované časti boli vtipné a jednotlivé situácie ma bavili. Je veľa vecí, ktoré si odtiaľto pamätám, no ak by som mal povedať najpamätnejšiu momentku seriálu, tak je to asi súdny proces, ktorý absolvoval Cody. Kde mal svojich kamarátov za advokátov, Emily ho žalovala a sudkyňou bola ich riaditeľka, ktorá to chcela mať rýchlo za sebou, aby mohla ísť domov pozerať seriál Esmeralda. Je zvláštne aké veci si ľudia zapamätajú. Ale toto mám dodnes živé v pamäti a smejem sa na tom doteraz. Keby som niekde seriál objavil, bol by som rád, lebo je to pre mňa nostalgická spomienka. Codyho animácie boli vždy skvelé a celkovo poviem pravdu, že si pamätám viacero epizód a ten humor by možno na mňa dnes ešte fungoval lepšie ako kedysi. Nechcem súdiť, no keď si spätne prehrávam v hlave scénky čo si pamätám, tak si myslím, že dnes by som tým fórom možno aj rozumel lepšie. Je to podobne ako s inými seriálmi, ktoré som pozeral ako decko. Ako dospelý si v tom nájde človek niečo iné. Ale stále funkčné. Ak niekto vie, kde sa to dá pozrieť, budem vďačný. Hodnotenie: A Update: 31.1.2020 Minulý rok som našiel celý seriál na Youtube v angličtine. Tak som si to mohol pripomenúť. Hodnotenie sa nijako nezmení. Je to stále skvelá komédia s dobrými postavami, dobrými hláškami a momentkami. Pridal by som asi len to, že prvá séria pôsobí trošku inak, než ďalšie 2. Ale bavilo ma to stále. Je škoda, že v strede druhej série sme sa museli rozlúčiť s Grace, lebo jej romanca s Codym bola veľmi dobrá a chémia fungovala. Prial by som si ich vidieť viac. Je zrejmé, že tvorcovia chceli v seriáli pokračovať. Neviem prečo sa tak nestalo. Možno je to opäť otázka sledovanosti. Každopádne uzavreté to rozhodne nebolo. A je to škoda. Osobne som sa s týmito postavami stotožnil asi lepšie ako napríklad s hrdinami "American Pie" (aj keď ten film ma baví tiež). Takže ak si to chcete pripomenúť a viete dobre anglicky, čekujte Youtube. ()

Revolver 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších seriálů, které kdysi vysílal Supermax. I když dnes bych se na něj už asi nekouk, tak dřív sem u Křiku studentů nevynechal jediný díl. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Tehdy mě to fakt bavilo, hrozně dlouho trvalo, než sem se vůbec dopracoval k tomu něco o tomhle serialu najít:) Vzpomínám s úsměvem! ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

o tom, jak parta nadšenců vytváří školní noviny, a taky o tom, jaké "starosti" řeší běžní američtí středoškoláci. do toho sem tam "vtipné" kreslené vložky ()

DD 

všechny recenze uživatele

Jo, spousta krásných vzpomínek. Konec devadesátek a počátek nového tisíciletí... to byly časy. Škoda, že se již nevrátí. ()

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Taky si vzpomínám, jak jsem se kdysi dávno díval. Myslim, že to dávali vždycky ráno než jsem šel do školy, nějak kolem sedmý, taky jsem nevynechal jediný díl. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem miloval. Ještě, že existuje youtube a semtam si mohu něco zopakovat. Pokud bych hodnotil klasicky bylo by to někam ke třem, ale nostalgie povyšuje hodnocení na čtyřku. ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Křik studentů si pamatuju jako jeden z mých oblíbených seriálů, když jsem chodil na první stupeň základky. Sledoval jsem každý díl a pak jsme se o seriálu bavili i ve škole. Prostě měl něco do sebe, přišel mi i originální a zábavný a na Supermaxu patřil k tomu nejlepšímu. Na spoustu seriálů, který jsem sledoval jako malej, se rád podívám i teď. Křik studentů by se mezi nimi sice nejspíš dlouhodobě neudržel, ale připomněl bych si ho opravdu rád:) ()

burg 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak jsem jako dítko školou povinné každý den letěl odpoledne domů, abych mohl sledovat tenhle seriál na Supermaxu. Nevím, jestli bych běžel stejně i dnes, ale rozhodně to patří mezi seriály, které nezapadnou prachem. ()

Reklama

Reklama