Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Takže skutečně je tomu tak... Oni se vážně povraždily do těch závěrečných 35min... -_- Počítal taky někdo ty náboje do pistole? -_+ Ale vskutku... Ten konec překvapil vcelku hodně. Škoda že cesta k němu je plná sraček a odpadu. 5% za povedený interiér a 2% navíc za povedený konec... Který i koncem zůstal!

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ani se nedivím že jsem o téhle sračce nikdy neslyšel... Zemře tam vůbec někdo? Nebo tam hrajou až do konce všichni ookolo kolo mlýnský? -_- Super, jedna dole, po zhruba hodině... Zbývá 37min... Co se za tu dobu může zvrtnout? Se tam pozabíjí sami? Pointa?

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

SPOILER
A mne sa ten film páčil, pretože je to presne ten typ filmu, aký mám neskutočne rada (ľudia zavretí v uzavretom priestore). Napriek tomu mu však viem vytknúť niekoľko vecí. Odkedy sa začína vyvražďovanie, film ide zrazu kvalitou prudko dole. No a záver...nie zlý, dokonca by som povedala, že veľmi dobrý. Ale takisto by som ho vedela spraviť omnoho nápadivejší. Mne osobne by sa napríklad páčilo, keby nakoniec vyšlo najavo, že ak by tá dievčina výhru neprijala (pretože sú to peniaze poškvrnené utrpením a zbytočnými obeťami) a bola by jednoducho rada, že prežila, pretože sám život by bola pre ňu najväčšia výhra, dostala by sa na slobodu. To znamená, že na záver filmu by vyšlo najavo, že tí, ktorí neboli chamtiví a peniaze odmietli, sa nakoniec dostali na slobodu a tí ostatní pokračujú ďalej... Alebo teda naopak, že by peniaze neprijala a dostala by sa na slobodu...podstata je však stále tá istá. Resp. niečo na ten spôsob. Skutočne si myslím, že film ako taký je fajn, len by potreboval trocha dotiahnuť a bola by to pecka.

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

obrovska nuda..mel sem tu cest videt film dvakrat a zjistit ze je to opravdu picovina..cesky dabing tomu moc nepomohl,nemuzu porovnat s originalem ale asi bych si moc nepolepsil..prsto konec celkem zajimavy..jak sem tu nekde cetl tak snad dalsi dil se konat nebude...

WScully

WScully (hodnocení, recenze)

Prosíííímváááás, nikdy k tomuto filmu další díl. Jeden z největších filmových omylů!!!

Luukec

Luukec (hodnocení, recenze)

sprco tak to si frajer žes předpovídal konec, protože mě to teda překvapilo... film byl vpohodě, podle mě dobrej thriller

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

GORENJE - neznasam spoilery!!! preco prezradzas pointu ??! je to beckovy film ale scenar treba ocenit.. a nahodou mohli tam byt aj horsie sceny.. na to ze tam hralo tolko zien ;) heh.. davam 2* za zaver a hudbu.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Film bez napadu! Akonahle som videl Hoppera v roli knaza, chcel som to vypnut...vydrzal som...moja smola. Predvidal som dokonca aj absolutny zaver.

cesa

cesa (hodnocení, recenze)

nápad docela dobrý,ale to zahrání,úplně na nic, všechno tak vyumělkované, špatní herci, prostě odpad

xyp

xyp (hodnocení, recenze)

no tak tohle je jedna z největších blbostí co jsem kdy zhlédl.

Reklama

Reklama