Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

heyda 

všechny recenze uživatele

Až na posledních 10 minut to byla děsná nuda a čekání na něco. To něco nakonec přišlo, ale to už ten film nezachránilo. Takže 2 hvězdičky jsou za závěr, jinak je to odpad!!! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

HODNĚ velká vykurvenost...nuda na prvním místě, od začátku je jasné, kdo přežije. Chtěl jsem dát ODPAD, ale ten konec to celkem zachránil, ALE(!!!) jestli k tomuhle někdo bude chtít dělat pokračování, tak mu uříznu koule! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tajemný hlas, pět miliónů.. ale, no tak!! Jak vidno, mám období výživných sraček. House of 9 je další z mnoha otřepaných a zoufale se tvářících pamfletů, kteří se marně snaží vyrovnat svým předobrazům!! Absence nápadu, smyslu pro napětí.. hvězda je za konec, který ale zřejmě tvůrcům poradil nějaký náhodný kolemjdoucí!! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Kdy už nějaký scénarista pochopí, že kdyby existoval vrah, který je schopen investovat do takového domu tak by se na ty jatka asi chtěl dívat v lepším obraze než je rozzrněná modrá? ()

paascha 

všechny recenze uživatele

neznámý není jen důvod, proč jsou lidé zavřeni, neznámý je i důvod, proč se tohle vůbec točí. Z toho plyne, že je to zcela ploché a zbytečné, pár samoúčelně krvavých scének nic nezachrání, i kdyby o to někdo stál. V úlevném vydýchnutí na konci zaniká i jediné drobné překvápko:-))) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Televízne spracovanie, predvídateľnosť, slabý herci (Hopperov kňaz sa v druhej polovici správa nanajvýš divne a nelogicky), 160-ta variácia na otrepanú zápletku, ktorú sme videli mnohokrát lepšie. Ešte že je tam ten koniec a pár dobrých momentov s Girardotom. Odporúčanie? Pozrite si hocičo iné. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázně špatný, kopíruje Saw, ale tak dementně, až je to nechtěně vtipné. Slabé herecké výkony, mizerný scénář a režie, absolutně nenápaditá úmrtí...tuhle ptákovinu by natočil student gymnázia za pár šupů. Ta jedna nezasloužená hvězdička je za konec, který jediný má v sobě prvek promyšlenosti...ale to co k němu vede je choleris dementosis. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jóóó, kdyby se to po té chlastačce, která se tam po půlhodině nudy rozjela, ubralo směrem swingers party se stejným koncem, dal bych aji ty dvě nebo tři hvězdy. Takhle jedna dodívání bez úhony, otřesnýho Hoppera kněze-pistolníka a trochu krve. Obejít obloukem.... ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Posledních pět minut zvedlo hodnocení z odpadu na 1*. Závěr je jediná věc, kvůli které stojí za to se tu hodinu a půl ošívat před obrazovkou. Nicméně, jestli natočí druhý díl, nechám si jej s pravděpodobností hraničící s jistotou mileráda ujít. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nic nového.Ale koukat se na to dalo a celkem to uteklo.Skončilo to přesně jak jsemočekával ale to mi nevadí,protože přesně takový konce mám rád. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Aneb Vyvolení trochu jinak, bez akce, napětí, logiky, postavy se chovají jako naprostí debilové (asi jako v Očistě) scénář je děravej jak cedník a nezachrání to ani Dennis Hopper, ještě že to nemá pokračování. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbila by se vám Big Brother akorát že místo normálního vyřazovacího kola by to byla vyvraždování a kdo přežije vyhrál.. mě se tohle celkem líbilo, až na pár špatných herců to vubec nebylo špatné. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na tupú a neoriginálnu kópiu filmu Saw apod., ale zase prinajmenšom to až tak zlé nebolo. Áno, film je značne neoriginálny, a namiesto dobrého scenára tu najčastejšie natrafíte na klišé, ale... Je tu predsa jedno ale, a to, že film cez to všetko až tak nenudí, teda aspoň mňa nenudil. Absencia napätia a hereckých výkonov však zamrzí, ale do toho už nejdem rýpať, lebo to by som filmu musel stiahnuť ešte hviezdičku. Takto zostanem pri "otrepanej, ale pozerateľnej váriácii na známejšie a kvalitatívne neporovnateľne lepšie tituly." ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O námete a scenári sa ani netreba baviť, to je len lacná a predestilovaná sračkoidná verzia a mix známejších titulov ako Kocka, Saw alebo povedzme japonské Battle Royale- deväť ľudí za "záhadných okolností" zavretých v jednom dome a len jeden môže vyjsť živý, waw! Dennis Hooper a jeho postava kňaza ma neskutočne otravovala a rozčulovala a osem ďalších odporných ksichtov detto! Nebol nikto komu by ste držali palce, celý tento blábol bol ešte podfarbený tak otravnou hudbou, že okrem očí som mal chuť si pár krát zapchať aj uši. Neskutočne stupídna zlátanina a vykrádačka, ktorej dávam bod LEN za absolútny (skvelo vypointovaný) záver! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o zavření lidí a následného vyvražďování známe několik. Vesměs jde vždy jen o laciné kopie původní Kostky nebo SAW. Zde nám sice nebylo ukázáno moc nového, ale tento film byl pojat trochu jinak. Nemusí být vždy jen důmyslné pasti nebo vymezený čas na zvládnutí úkolu, tady se prostě použijí vlastní ruce nebo kusy vybavení domu.To co film udělalo zajímavým, nejsou ani tak herecké výkony nebo efekty, ale hudba. Ona samotná má kouzlo si vás podmanit a vtáhnout do děje. Pomalu se stupňuje, mění rytmus, kdy od klavírní hudby přejde v tvrdší rock. Nejvíc byla použita v místech, kde se zrychloval děj nebo byly pasáže, kde se jen pilo nebo jedlo. Za hudbu bych dal 1- kdybych byl ve škole. Nakonec mě potěšil i otevřený konec a doufám, že bude pokračování. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedenej mix Zámku hrůzy a Kostky. 9 lidí v uzavřeným prostoru (mezi nimi např. vylízaná party blbka, rasisticko-sexistickej raper, pozitivní a "já mám nejvíc právo tady rozhodovat a určovat" policajt a nudnej kněz, jehož modlitby a prupovídky mi lezly na nervy), 5 melounů a hra o to, kdo přežije. Nuda, nuda, nuda. Už v prvních 10-15 minutách je jasné, kdo to vyhraje, dlouho se nic neděje, pak se zase všechno stane strašně rychle (o neoriginálnosti nebo nějaké byť špetce zajímavosti, hloubky, atmosféře ani nemluvím). Jediný, co mě na tom filmu bavilo, bylo posledních tak 20 vteřin, jenže kvůli nim na celej film koukat nestojí, naneštěstí to zjistíte až když to dokoukáte celý.... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nápad se mi líbil ale bylo to slabě provedené a celkem se i čekalo, herci jsou prostě v normálu prostředí ničím nezajímavé ale konec mě dostal no nečekal jsem to jen je škoda že takového nápadu se nevyužilo pořádně. ()

Reklama

Reklama