Reklama

Reklama

Hněv duší

  • USA Dead Birds (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zlodějů, kteří jsou na útěku po přepadení banky, najde útočiště v opuštěném domě. Zatím nemají tušení, jaké zlo zdánlivě pustý dům skrývá. Blíží se noc, venku zuří bouře, ale to není nic oproti tomu, co se začíná dít vevnitř. Probouzí se strašlivé zlo uvězněné ve stěnách domu. Členům skupiny se začínají postupně zjevovat obrazy zmrzačených těl, která jsou výjevem hrůzných činů, jež se zde odehrály. Strach ve skupině narůstá a její členové jsou na sobě závislí čím dál víc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Po pravdě bych řekl, že jediným zajímavým nápadem tohoto filmu bylo zasadit horor do prostředí divokého západu, protože tím to všechno haslo a jen jsem zíval nudou a to je u mě co říct, já jsem totiž poměrně bázlivý a zapůsobí na mě kdejaká lekačka béčkového hororu. Sorry guys, ale tohle bylo slabý. AR: 1,85:1 - Sférický objektiv ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Fuj, tohle už si znovu nepustím. To se mi teda nelíbilo vůbec. Krom toho, že se mě to zdálo jako kravina, jsem se celej film nudil. A když jsem se nenudil, pěkně jsem se lekl těm hnusným lekačkám, no a to byl celý zážitek s filmu.. A nějak obzvlášť mě ani nebral ten westernový nádech. Víc než 2* rozhodně ne .. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

PARADA......Tak toto urcite patri medzi najlepsie horory roku,Atmosfera perfekta,napatie sa stupnuje z minuty na minutu,lakacie sceny funguju velmi dobre..aj ked ich cakate aj ked ich necakate,herci sa zhostili uloh gangstrov velmi dobre.. Ked som dopozerai RING TWO som bol velmi sklamany ale po tomto som bol velmi velmi prekvapeny...Kazdemu hororovemu "maniakovi"mozem len odporucit ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ukázka že za málo peněz jde vymlátit všechno. Turner tady ukázal že je zručnej Rudý písek se mi líbil sice to byl nemastnej průměr ale šlo to ale tohle je daleko lepší. Atmosférickej horor který se odehrává prakticky na jednom místě. Už dlouho se mi nestalo že bych měl nahnáno nebo jsem se dokonce lekl, a tady se to povedlo parádně. Bubáci byly parádní a neměly chybu. Herci ušly jen ti vedlejší byly na tom o dost hůř. A ani začátek není nic extra ale pak je to paráda která se zrodí jednou za pár let. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento v istom smere určite zaujímavý a originálny horror, dosť výrazne zráža pomalý a nudný úvod. Ten je jeho jedinou ale určite dosť výraznou chybou. Záver bol totižto vcelku dynamický, návraty do minulosti vhodne zasadené a krvavé scény kvalitne odvedené. Avšak po tom vlečúcom sa úvode som si to skrátka nemohol patrične vychutnať. 45 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Přepadení banky ze začátku filmu bylo natáčeno až ve dvou posledních dnech. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama