Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pomalejší bullet-time, přiléhavější latex, vypilovanější vibrace jistých nejmenovaných partií, ještě ztřeštenější, rychlejší, hlasitější, to jsou noví Andílci. Videoklipový nářez je oproti jedničce ochuzen o jakékoliv příběhové těžiště a (pravděpodobně správně) sází na to, že tohle léto vysuší naše mozky a degradovaný zbytek těl bude zírat na omáčku bez knedlíků naprosto pobaveně. Nevím, osobně jsem tímto downgradem zklamán a Andílci se v mých očích už bez debat dají označit jako bezmyšlenkovitá popcornová jízda, přesto jsem se ještě pořád královsky bavil. Film neztrácí tempo, vizuálně je nabroušený jako břitva, hodně nahlas tam hrají Prodigy a holkám... těm to sekne pořád. Pokud se někdy dočkáme trojky a ta poběží ve stejném tempu, mozek už nechte stoprocentně doma. Teď Andílci kolidují přesně na hranici stravitelnosti... ()

Kass 

všechny recenze uživatele

O hodnocení filmu "Ch.A.2" nemůže být ani řeč, jelikož žádný film vlastně vůbec nikdy neexistoval :). "Andílci" jsou 100 minutový nadupaný videoklip, který si nejvíc vychutnáte, když budete zhulení do němoty. Poněvadž já jsem nebyl (má jindy tak spolehlivá spojka selhala :-)), bral bych, kdyby byly alespoň o dobrou půlhodinku kratší. To víte - když se od Vás v "návodu k použití" vyžaduje přepnout mozek na 100 min. do režimu -OFF- musíte si umět sakra dobře spočítat, jestli to Vaše tělo, bez základních životních funkcí, dokáže po celou určenou dobu vydržet. Já to teďka risknu ještě na minutku a budu hodnotit - za tři sexy andílky, tři sexy hvězdičky ..............uff...... ještě jsem pořád tady! :-)) ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Stejně trhlé, nadsazené a přehnané jako jednička. Navíc skvělá Demi Moore, která mi přijde víc sexy než všichni tři andílci dohromady. Ale i scény bez nich jsou vynikající (např. otcovský omyl Johna Cleese nebo sraz mafií) a spočítat z čeho všeho si vlastně film střílí bych nedokázal. Ideální letní zábava. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

McG-ho by som chcel vidieť režírovať Bonda. Ale musel by ho niekto trochu krotiť. Druhý diel Charlieho anjelikov dopláca na jedinú vec a tou je roztrieštenosť a príliš veľa sitcomových gagov zbytočne poprilepovaných uprostred úžasnej nerealistickej McGovej akcie. K tej si treba prirátať ústrednú trojicu anjelov a množstvo zábavných cameo rolí (zažiaria najmä John Cleese, Matt LeBlanc a psychotický Crispin Glover) a nádherný glamorous fetiš je na svete. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Moc zábavná záležitost. Jasně, tak nějak to nezapadá do mojí filmové topky, ale patří to tam. Hloupý příběh je jen záminkou pro bezhlavou a neustávající akci, povedené a záměrně trapné vtípky, příjemnou hudbu, ale především pro úžasně krásné a charismatické hrdinky. Obzvlášť scéna v bublinkách je hodně výživná. Když je horké léto, není nic lepšího (samozřejmě pokud jde o filmy), než čučet na tenhle film s velikým kyblíkem medového popcornu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Když se Madison Lee (Demi Moore) snaží utéct andílkům z Hollywoodu, ukradne modé auto stojící u chodníku. Jedná se o vůz Shellby Cobra. Vůz je ovšem pouze replika, která byla vyrobena pro film Rychle a zběsile 2 (2003), ve kterém ji z důvodu product placementu nahradil žlutý Dodge Viper. (Maulincio)
  • Severoamerické tržby dosáhly 100,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 259,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama