Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Shit 

všechny recenze uživatele

Fakt ukrutně svižná akční jízda s mojí oblíbenou Cameron Diaz, ale ani Barrymore s Liu nejsou k zahození a režisér McG toho dokáže fakt plně využít, bohužel horší to už je s příběhem a se scénářem a bohužel ani ta akce neni zrovna výstavní, sice je fakt ukrutně famózně nabušená, ale je i na mě, což je teda co říct, dost přehnaná, ty lítací komba byly holt i na mě moc, krom toho triky nic moc. Ale díky fakt suprový ultra svižný a dokonale sedící hudbě to je pohodová koukatelná akční podívaná s fakt rozkošným obsazením ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Úlet bez jakéhokoliv náznaku děje a logiky . Nudná slátanina přehnaných triků a pokusů o parodie slavných filmů. Někoho možná potěší několik menších roliček známých celebrit a někoho i střeštěné ksichtíky všech tří slečen, které sice nepostrádájí sexy look, ale to je tak asi všechno. Takže jediné co stojí za řeč je solidně udělaná akce a režisérovo vyžívání se v bullet-timech. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Koľko máte chlapov?“ – „Dve kamošky.“ – „Ale ich je 50!“ – „Ja viem, nie je to fér.“ McG a jeho tri uchichotané, roztopašne a pri najbližšej vhodnej príležitosti tancujúce baby, pokračujú v akčno-komediálnej krasojazde. V ten rok mohol akčný fanúšik do kina vyraziť na toto alebo na T3 a oboje bolo po stránke akcie zvládnuté viac, než uspokojivo. Dvojka je iná len do takej miery, aby mohla byť reč o sequele a nie o remaku. Napríklad Bill Murray ako šéf hrdiniek odstúpil (podľa všetkého ho minule naštvala Lucy Liu do takej miery, že sa na dvojku vybodol) a nahradil ho jeho brat (!) Bernie Mac (!!). Niektoré staré tváre zostali (Crispin Glover, Luke Wilson, Matt LeBlanc), ďalšie pribudli (Robert T-1000 Patrick, Demi Moore v chvíľkovom návrate do áčkarskej produkcie, John Cleese ako úžasne nič nechápajúci otec). Nechýbajú cameá (Bruce Willis), zábavné dialógy („Ako sa darí vášmu filmu?“ – „Mali sme 13 scenáristov, takže...“), ani strhujúca akcia. Už úvod z Mongolska je absolútne megalomanský a šialený. McG by mal rozhodne nakrútiť „vážny“ akčný triler. P.S. - Dodatok v roku 2017. Tak McG príležitosť dostal... a T4 je najslabší Terminátor v histórii. McG by sa mal vrátiť k nakrúcaniu akčných komédií. Sory, nie každý deň mám poruke vešteckú guľu. Kino Považan NMnV 2003 ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle pozoruhodného dílka jsem si pořád říkal, že McG konečně rozbil poslední zbytky důstojnosti filmového média a roztříštil hranici, která film oddělovala od videoklipu... Ne, teď si vymýšlím. Celý film jsem si užíval třech koček, které měly v každé scéně víc a víc sexy oblečky a já dumal nad tím, s čím by museli přijít v další scéně, aby ten minulý trumfly :) Nemálo degenerující film, s velmi specifickým cílovým publikem (mužským, mezi kterým pak vyniká podmnožina zhulených teenagerů). Navíc, podívejte na ten plakát! - Necenzurováno! Více akce! - kdo by odolal? :) 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já jsem nenáročnej divák, takže mě stačí když Cami kmitá tou svou prdelkou ze strany na stranu a už uvažuji, že by mohl film dostat Oscara. Krásně se na to kouká. Přestěhovanej blázinec na filmové plátno. Samozřejmě vážně se tady nedá brát ani upozornění před filmem, že kopírování DVD je zločin. Prdlost dostala zelenou jak v akčních scénách, tak v dialozích a tvrdě devastuje diváky co berou všechno ukrutně vážně. No a nás magory veme třeba scéna jak ten černoch olizuje surf, tanec na MC Hammera, úvodní mongolská akcička je vynikající zvěřinec, hlavně Cami na tom bejkovi no a pak ten přestup z letícího náklaďáku do padající helikoptéry to je lahůdka, kterou dělám každou sobotu dopoledne. Vrcholová scéna je samozřejmě ta, jak se potká Cami v bílých plávkách s Demi v černých plavkách, to už jsem padal do mrákot. Červený ferari, zlatý pistole, no prostě ten film je ňami, ňami, hlavně Cami, Cami . ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Podle srazu absolventů Pete (Luke Wilson) absolvoval Rydell High School. Na Rydell High School se odehrává děj filmů Pomáda (1978) a Pomáda 2 (1982). (gug)
  • Motorkářské závody byly natočeny u uhelného dolu v San Pedru, kde byla uměle vytvořena trať. (The.r.y)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama