Reklama

Reklama

Obsahy(1)

14-ročná Joleen Coxová (DREW BARRYMOREOVÁ) je z rozvedenej rodiny a teraz trávi prázdniny so svojím otcom, novinárom a spisovateľom Charliem (MATT FREWER). Keď sa vracajú z dovolenky, v malom nevadskom mestečku im dôjde benzín. Musia zostať na noc na parkovisku obytných prívesov. Tu sa Joleen zoznámi s dvoma miestnymi dospievajúcimi chlapcami. Nevinne s nimi flirtuje, netuší, že jeden z nich je sériový vrah, ktorý sa ukrýva medzi obyvateľmi parkoviska. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Dokonale neoriginální thriller amerického pouštního typu. Dojde benzín a otec s dcerou jsou nuceni zůstat v karavanovém městečku někde hluboko v nevadské poušti. Problém je, že Městečko hrůzy nemá v podstatě žádnou smysluplnou zápletku, téměř úplně chybí atmosféra a vraha odhalíte ještě dřív, než zemře první oběť. Než tohle, zkuste raději Hory mají oči. PS: Chtěl jsem přidat jednu hvězdičku za Drew Barrymore, ale fakt nestojí zato se na Městečko hrůzy dívat ani kvůli ní. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který není ničím originální, ba dokonce je snadno a rychle průhledný, takže ničím nepřekvapí. Drew Marrymore zahrála v normálu a nějak nevadila, ale ani ničím nevynikala. Čistý průměr, který se při nudném večeru snést dá .. 5/10 = 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle těch málo komentářů jsem od toho noc nečekal a když se mi to dostalo do rukou, dokonce jsem uvažoval, zda si to vůbec pustím. Nakonec mne Drew překecala. Dobré, ale špatně zpracované. Mohlo z toho být pěkné drama, ale...... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale očekávala jsem od tohoto thrilleru daleko víc než jsem se dočkala. Je to neoriginální. Jediné, co by za něco jakž takž mohlo stát by byla hudba, ale to jen v pár případech. Taky je pravda, že jsem vinu házela na černovlasého kluka, takže mě vrah celkem i překvapil, ale jinak to nestojí za nic. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dnes – a možno aj vtedy - už celkom úsmevné psycho s výbornou atmosférou totálneho púštneho zapadákova. Viac ako nejaký thriller je to skôr rodinný film o neurózach strateného mestečka a bizarných vražedných narodeninách, ktoré v ňom prežije kúzelná trinástka s telom sexbomby a mozgom normálneho adolescentného dievčaťa. Mladučká ( a neodolateľná ) Drew Barrymore je zrejme jediným dôvodom, prečo si niekto ešte dnes pozrie toto dielo, ale rozhodne by som nepovedal, že to nie je dobrý film. ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

16. 01. 2011 (29.); už ve 14. letech Drew vypadá velmi obstojně, vyšinutým byl ten, který je od počátku nejméně podezřelý, jako obvykle ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Solidní píííčovina, ale jestli patříte mezi nezanedbatelné procento úchyláků, kterým se líbí velmi mladý holky, tak si tady své najdete a navíc vás právě v tomto případě omluví skutečnost, že Drew zde vypadá starší než na čtrnáct :) . K dalším devízám tohoto "počinu" bezesporu patří vtipné obsazení záporáků, kteří spíše připomínají dva teploušky v pokročilém stádiu vztahu. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

To nebylo ani tak městečko hrůzy, jak film hrůzy. Je to blbé, nechutné, s otřesnými hereckými výkony, hvězdu za lolitku Barrymore, na kterou stojí za to se z nostalgie tak na 5 sekund podívat - a pak rychle vypnout a zapomenout. Ještě bych pochopila, kdyby to byla parodie, ale to bohužel není. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Mladá Drew Barrymore byla opravdu sexy (14! let) a Susan Tyrrell perfektně zvládla roli a pobavila. Jinak ale není moc co pochválit. Především mě otrávilo ztvárnění všech tří můžských rolí: taťky a obou chlapců; rozumějte: opravdu strašné herecké výkony. Jinak film působí dost neoriginálně, jakoby už všechny scénky někde byly, ale když se podívám na rok vzniku (1989-btw. docela překvapení, film působí opravdu moderně a Drew Barrymore je jediná nápověda, která vám zabrání nehádat filmu rok vzniku někdy 2000+), mám pocit, že je to možná tak, že je naopak vykrádán tenhle film... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý thriller s jednoduchou zápletkou bez použití složitých triků, efektů a různých zádrhelů. Mladičká Drew Barrymore tu předvedla velice dobrý výkon naivní puberťačky představující si život hodně jednoduše. Příběh je logický a uvěřitelný. Sice se tu s postupným budováním atmosféry nijak nepohrávalo, neznamená to však, že tu vůbec není. Dějství se vyvíjí skromně a naznačuje vyústění zápletky. I zde platí, že v jednoduchosti je síla. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne, solidní béčko na všední večer, a díky krátké stopáži ani nestihne nutit. Susan Tyrrell pobaví v roli blondsky od karavanů, které se stane osudným větrák, pak pár lekaček a svižná honička na závěr. 3,5* ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Drew je v pořádku (páni, fakt jí bylo v době natáčení 14, a už taková kočka), ale jinak je to celé hrozně směšné - jak vršení mrtvol bez budování atmosféry, tak všechny ty lekačky a nakukování kamery zpoza rohů. Směšné, ale bohužel ne zábavné... ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý thrillerek pro jednoduchého diváka . Prostá zápletka s pár mrtvolami a s předvídatelným pachatelem - to vše na úrovni IQ 60 . ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl bych to spíš jako městečko nudy,jelikož se jedná o nesmyslný (prý) thriller,kde se skoro nic neděje a místní mají chování chovanců psychiatrické léčebny v Bohnicích.A herecké výkony také nestály za nic. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Nic moc,režijně tak vizuálně.nebýt mladý s sexy D.Barrymore asi bych se na to nedíval,ta ten film celý držela ostatní herci nic moc,hlavně pronajímatelka karavanů byla odporná. ()

Reklama

Reklama