Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o zaneprázdněných rodičích, pro které je jejich kariéra přednější než vlastní dcera, o kterou rozvodem nečekaně přijdou. Ta je svěřena do péče své chůvy. Teprve v průběhu soudu, kdy jsou dcerou konfrontováni s dosavadním způsobem života, si uvědomí pravé životní hodnoty. Film poukazuje na důležitý fakt, že rozvodem dvou dospělých nemají trpět jejich nevinné děti. (Roman.Ticka)

(více)

Recenze (5)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov veľkého štúdia, ktorý "unikol" pražskej dramaturgii a pod názvom NEZMIERITEĽNÉ ROZPORY sa objavil na obrazovkách STV kedysi v prvej polovici 90. rokov. Príbeh o manželstve dvoch budúcich celebrít (on režisér, ona spisovateľka bestsellerov), ktoré sa striedavo milujú a nenávidia aby nakoniec zistili, že patria k sebe. Satira na HOLLYWOOD, krížená romantickou komédiou je sviežim dielkom pripomínajúcim iný skvost tej doby. Drzého synčeka tu vystriedala riadne "podkutá" dcérka v úlohe, v ktorej Drew podáva dôkaz o jej neodškriepiteľnom talente. TECHNICKÁ POZNÁMKA: Shelley Long v slovenskej verzii dabovala Zdena Studenková a dabing sa naozaj vydaril. (10.11.2004) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to moc krásný film. Ze začátku romantický, potom komedie a nakonec drama. Od každého něco a skvěle to do sebe zapadá. Všechny tři hlavní herce mám strašně ráda a malá Drew Barrymore mě moc mile překvapila, jelikož byla vážně úžasná. U jejího proslovu u soudu, jací by rodiče měli být, ale nejsou mi nějaká ta slza ukápla. Určitě se na to ještě někdy v budoucnu podívám. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

42. Zlatý Glóbus za rok 1984 - nominace (2) - Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Shelley Long, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Drew Barrymore ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Začíná to tím, že desetiletá Drew Barrymore předvolá před soud své rodiče kvůli tomu, že se o ní nestarají a chce s nimi být rozvedena. Celej film je pak skrze jejich výpovědi formou flashbacků vyprávěnej příběh o tom, jak k tomu došlo. Od počáteční zamilovanosti přes vrcholy slávy a následné pády obou rodičů doprovázené změnou charakteru, během kterých zůstávala dcera vždy jaksi bokem, protože byli oba dva příliš zaneprázdněni budováním svých kariér. Jako je trochu blbý jen zopakovat to uvedený žánrový zařazení, ale je to opravdu povedená kombinace komedie, dramatu a romantiky. P.S.: mladá Sharon Stone je tam nahoře bez ()

Reklama

Reklama