Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný zpěvák Ravi potká během turné krásnou Kajal, do které se zamiluje a vezme si ji za ženu. To se ale nelíbí jeho strýci, který si už delší dobu dělá zálusk na rodinný majetek. Dá novomanžele přepadnout. Ravi při zápase přepadne přes útes a zdá se, že zemřel. Kajal se se svou tchyní prchá ukrýt do města. Zoufalá Kajal už nechce dál žít. Vtom ale potká Raje, který se do ní na první pohled zamiluje. S pomocí tchyně se mu podaří Kajal přimět k sňatku. Postupně si získá její přízeň a lásku. Do děje ale znovu zasáhne zlý strýc, stále bažící po majetku. Zároveň vychází najevo, že Ravi je stále naživu. (šarka)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mladé nevinné děvče si nejdříve vezme strýcovského buřtíka a posléze stalkera, který ji pronásleduje na každém kroku a její jméno si do krve vyrývá na paži. Snímek je proto poznamenán přelomem v atmosféře mezi prvním a druhým sňatkem a ke konci obsahuje hodně nepodařenou akci. SRK příšerně přehrává. Přes tyhle milostné potíže nešťastné dívčiny, která fakt nemá kliku na chlapy, je podle mě hlavním tématem policie a její neschopnost. Když se někomu stane příkoří, ani ho nenapadne na policii zajít, protože ví, že by si vůbec nepomohl. Výmluvná je v tomto směru scéna, kdy mladá žena fackuje neopatrného řidiče a policie ji od něj odtrhne s tím: „ Nechte ho. To je naše práce.“ ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film je akoby to boli dva v jednom, prvá časť mi príde veľmi trápna ale druhú mám rada a nie je to len tým, že od polovice filmu tam hrá SRK. Z tohto filmu milujem pieseň Koi Na Koi Chahiye Pyar Karne Wala, je proste nádherná a kvôli nej si film aj často púšťam. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Aneb solo pro dve pulky - prvni s Rishim je k nepreziti, druha se SRKem (prvni zjeveni ve filmu - a jake! Kobry neporazis a koule na ledu, to se jen tak nekomu na zacatek kariery nepovede;) slusny prumer. Jakesi negativum v SRKove pulce vidim v tom, ze se Rishi vrati zpatky na scenu... ()

Reklama

Reklama