Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Javed Abbas (Jackie Shroff) a Arun Verma (Shah Rukh Khan) pracují na kriminálce a jako parťáci spolu skvěle vycházejí. V soukromí jsou zcela odlišní. Zatímco Javed se pečlivě stará o své čtyři malé děti, Arun si užívá mládeneckého života a děti bytostně nesnáší. Pak ale nastane situace, kdy musí převzít péči o přítelovy děti i domácnost a k tomu ještě pátrat po zrádci v policejním sboru. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film mám veľmi rada, Juhi a SRK to tu veľmi sluší a piesne sú naozaj nádherné. Príbeh plný prekvapení, prestreliek a nakoniec aj lásky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Trochu kriminálka o zradě ve vlastních řadách a trochu sžívání se se čtyřmi malými dětmi, které zůstanou na krku drsnému policistovi, který děti nesnáší. Tenhle motiv je nevyužitý. Logiku to moc nemá, ale tu je u indických filmů často marno hledat. Jak se třeba dostalo hejno slepic do moderního bytu v minimálně desátém patře vysokánského činžáku? Přestřelky, hlavně ta závěrečná, jsou nevěrohodné a trochu i směšné. Charakter hlavního hrdiny je morálně pochybný, kromě násilí na ženách se dopouští i zcela jasných kriminálních činů. Ale zase to tady SRK moc sluší. ()

Reklama

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Napoprvé to moc smyslu nedávalo, napodruhé už to bylo vcelku zábavné. Přece jen, SRK jako neúspěšný akční hrdina a podobně schopný náhradní tatík celé Jackieho jedenáctky v jednom a Juhi jako undercover agentka, které SRKova nablblost kazí akci, to stojí za vidění. A ten SRKův původní byteček s domácí zvířenou, to je taky kvalitka. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Je to podmanivé, s hezkými romantickými scénami a povedenými akčními, ale... Ale je to úděsná blbost, jež připomíná americké parodie devadesátých let, akorát se nedrží žánru... Přesto, ty tři hodiny utečou celkem rychle :) ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Jednou Shahrukh prohlásil "I make this shit look good" - a perfektním případem pravdivosti tohoto tvrzení je právě tento film. Protože nebýt jeho, asi bych film vypnula po první hodině (kdy mi zabili mého drahého Jackieho Shroffa). SRK byl prostě perfektní. Všechno ostatní bylo takové nijaké od příběhu po hudbu (až na píseň Khamoshiyan Gungunane Lagi). Juhi byla na jednu stranu neskutečně rozkošná a na druhou stranu se mi nesmírně protivila. Holt v komických rolích je někdy těžké odhadnout co ještě lze a co už je moc, a tady to nějak neodhadla (i když jinak myslím, že co se týče komedie, je mezi všemi Bollywoodskými herečkami nejlepší). Její postava mi však v okamžiku, kdy vyšlo najevo, co je zač, byla hrozně nesympatická, což neumím vysvětlit. Asi jsem k tomu úžasně realistickému Shahrukhoovi chtěla nějakou realistickou partnerku... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama