Reklama

Reklama

Yeh Lamhe Judaai Ke

  • Indie ये लम्हे जुदाई के
všechny plakáty

Recenze (4)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně perla. Film začal být natáčen někdy na počátku devadesátých let. Přes deset let se na ten nedokončený materiál někde prášilo, až někoho napadlo využít Shahrukh Khanovy popularity, film nějak splácat a uvést. Dushant (Shahrukh Khan) a Jaya (Raveena Tandon) jsou přátelé od dětství, ale osud je rozdělí, když se Shahrukh Khan stane populárním zpěvákem. Proč? Setkají se znovu? To se bohužel nedovíme, stejně jako, proč se najednou uprostřed filmu začne vraždit a jaký to má celé smysl. Naprosto zmatečná a nespojitá záležitost, která po těch letech vypadá trochu absurdně a od které se sám Shahrukh Khan distancoval. V postsynchronech jsou hlavní představitelé dokonce nadabováni. K přežití jsou snad jen písně a úlisná postava Nishan. Ale alespoň mám pocit, že i v Bollywoodu jsem konečně narazil na dno. ()

Ketri odpad!

všechny recenze uživatele

O Rabba! Nikdy jsem si nepomyslela, že zvládnu dát filmu se SRK odpad. Ale tady to opravdu jinak nešlo. SKR je v tom však naprosto nevinně. Toto veledílo se skládá z několika natočených scén z filmu s pracovním názvem Jadoo z roku 1993/1994, obalených naprosto nepochopitelným, nesourodým materiálem natočeným o 10 let později. Jak už je uvedeno v komentářích níže, hlavní nešťastníci byli nadabováni, což obzvláště u Shahrukha působí naprosto otřesně. Děj postrádá logiku a dialogy působí dojmem sestřihu z předpovědí našeho národního ezoterického pokladu. Původní ústřední dvojice ze scén natočených v roce 1994 se již v nově natočených částech neobjevuje, takže se některé scény musely zrecyklovat vícekrát. Vytvořily se postavy nové, zcela nepochopitelné. Těch se pak tvůrci patrně snažili zbavit pomocí sériového vraha a vytvořit pak "strhující" závěrečnou scénou. U této závěrečné scény už ale máte pocit, že to zabalil nejen scénárista, ale i kameraman a režisér a nechali tam aktéry jen volně běhat a křičet na place. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film je ukážkou toho, ako využiť materiál, ktorý nebol dokončený, lebo hlavný predstavitelia filmu odmietli natáčať "bozkávacie scény" a ležal v archívoch viac ako desať rokov. Odkiaľ ho vytiahli aby využili Shahrukhovej slávy. Prvá polovica filmu je zjavne pôvodná a keby bol film dokončený s pôvodným scenárom, zjavne by bol aj vďaka piesňam zaujímavý. Hlavných predstaviteľov predabovali, čo mi na celom filme vadilo asi najviac. Dushyant a Jaya sú kamaráti od detstva, vďaka Jayi a jej bohatému otcovi sa Dushyant z chudobnej rodiny stane slávnym spevákom a s Jayou sa milujú. Jaya z ničoho nič Dushyanta opustí a ten si vybuduje skvelú kariéru a zbohatne. "Vďaka" priatelovi Sujitovi sa po rokoch stretne opäť so spolužiačkou Nishou, ktorú si v zúfalstve nad stratenou Jayinou láskou chce vziať za ženu. Nisha je Dushyantom posadnutá už od školských čias a chce ho za každú cenu získať. Preto keď sa po rokoch na scéne opäť objaví Jaya, spolu su Sujitom oklamú Dushyanta, že Jaya sa vracia len preto, aby od neho získala peniaze za svoju pomoc v jeho kariére. Dushyant pri stretnutí s Jayou nevidí skutočnosť dá jej kufrík peňazí a nechce sa s ňou rozprávať. Nechce si vypočuť, že ho vlastne opustila hlavne preto, lebo ho veľmi milovala a nechcela, na radu jeho tajomníka, stáť v ceste jeho sľubnej kariére. Smutná Jaya odchádza z jeho domu, kde ju vrahovia najatý Nishiným otcom, zabijú autom na ceste. Tu príbeh pokračuje s novým scenárom a novými hercami, Jayinou sestrou Sheetal a inšpektorom Rahulom, ktorý je ako zázrakom aj skvelý spevák a snaží sa pod rúškou priateľstva získať informácie od Jayi, lebo polícia má podozrenie, že Jayina smrť nebola nehoda. Následne sa udeje séria vrážd, kde zomiera Sajit, Nisha aj jej otec. Zdá sa, že medzi Rahulom a Sheetal vzniká vzťah. Sheetal zavolá otec a povie jej, že Nishin otec bol zavraždený. Keď to Rahul počuje a zistí, že polícia ešte o vražde nemá informácie, je mu jasné, kto je vrah. Sheetal sa vracia domov, kde nájde vo vlastnej skrini balíček s vražednými nástrojmi, ktoré použil jej otec ( prečo? kto by skrýval vražedné nástroje do skrine vlastnej dcéry). V tom okamihu sa na scénu vracia Rahul, Sheetal vôbec nie je prekvapená, že jej otec je vrah, ktorý chcel pomstiť smrť svojej staršej dcéry a znáša to so stoickým kľudom (Prečo?) a už vôbec nie je prekvapená a šokovaná, že jej milý spevák Rahul, je zrazu policajt, ktorý zatýka jej otca a jej si vôbec nevšíma, napriek tomu, že ešte deň pred tým si vyznávali lásku po telefóne, prečo, že by bol až tak profesionálny policajt, možno... Ako skončí ich vzťah, žiadno. Nedozvieme sa. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Polsky nazev Milosze neoszukas to tak nejak vystihuje. Torzo, natocene v pulce devadesatek, ktere nemelo byt nikdy vyslano na trat, ale brante se penezum, kdyz je ted ten Milosz tak slavny, no;)) ()

Reklama

Reklama