Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

May 

všechny recenze uživatele

Neni prilis filmu, ktere by byly natolik odlehcene od problemu dnesniho sveta, ze by si je clovek mohl poustet vickrat za sebou i v jednom dni. My Little Bride je pro me filmem, ktery muzu videt kdykoliv a vzdycky me donuti se usmat a povznest nad vsechno to, co ve filmu je a ve skutecnem svete ne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stáří není zárukou moudrosti, ale když dědeček trvá na svatbě flamendra s holčičkou, tak se mu v některých kulturách prostě musí vyhovět. A jelikož ta korejská odmlouvání nepřipouští, tak je svatba a po ní spousta drobných slovních přestřelek. Naštěstí není jasné, kdo s kým tentokrát skončí, protože Bo-eun je zamilovaná do sympaťáka Jeong-woa a o Sang-mina je zájem hned od několika věkových kategorií slečen. Bylo to celkem vtipné, ale Bo-eun kroutila ksichtíkem na můj vkus příliš násilně a Sang-min mne poněkud zklamal tím, že nebyl takový pařmen, za jakého byl vydáván. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená z každé minuty. Několikrát jsem se od srdce zasmála a na konci jsem pustila slzu. Skoro je mi líto, že film skončil. Tady navíc musím pochválit herecké výkony, i když se mi hlavní hrdinka z počátku moc nezamlouvala. Překrásná a přesná byla i dojemná hudba. Zatím (jen) 4,5*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Milá, vřelá, lehoučká, poklidná, jasná, přející, životní; takové přívlastky bych mohla této romantické komedii dát. Možná je jasné, jak to dopadne, přesto jste zaručeně velmi rádi, že to tak dopadne. Vzhledem k situaci (kdy je z ní nevěrná manželka) čekáte na pořádné drama, možná i citové vydírání a jak je krásné, když se to neděje, když to jde přesně tak, jak to jde. To jen filmu přidává na kráse. Ani jednou jsem si při filmu nepomyslela: "Ježiš, to je nuda, ježiš, další scénu.", prostě odcházela jsem jako spokojený uživatel. ^^ Lepší 4* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V počátcích tohoto tuze milého filmíku může mít člověk problém s trošku za vlasy přitaženou zápletkou, ale nenucené provedení Eorin shinbu je tak půvabné, že se všechny pochybnosti brzy rozplynou jako obláček dýmu z vonné tyčinky. Velkou zásluhu na tom má ústřední herecké duo, charismatický švihák Rae-won Kim (výborný v ...ing), kterému není problém uvěřit "uchyláka, jenž jde po mladých holkách" i starostlivého manžela, a hezoučká Geun-yeong Mun (křehká Su-yeon v mé milované Janghwa, Hongryeon), jež do slova a do písmene naplňuje slova "rozkošný tvoreček". Tato dvojka je nesmírně sympatická, jiskří to mezi ní a je zdrojem nemála rozkošných scének. I profláklý polibek á la MSG je v jejím podání kouzelný. 9/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Extrémně příjemnej, pohodovej a zábavnej film, kterej jednoznačně dokáže skvěle zvednout náladu a budete se blbě tlemit do prázdna ještě hodně dlouho po skouknutí ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Eorin shinbu 어린 신부(MLB) je Korejským remakem k My Wife Is 18, MLB byl druhým nejpopulárnějším filmem v Korei roku 2004. Opravdu miloučká kouzelná romantická-komedie, která zvedne náladu a u mě patří MLB k filmům, které i po opětovném zkouknutí znovu stejně potěší a zážitek je stejně silný jako u premiéry. Korejci vymačkali z filmu opravdu co se dalo a i přes některé nedostatky - 90 %. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má zaujímavý príbeh o mladej stredoškoláčke a o pár rokov staršom mladíkovi, ktorých rodiny sa dobre poznajú už dlhé roky a tak sa priatelia aj oni dvaja, až kým im chorý starý otec nepovie, že jeho posledným želaním je ich spoločná svadba kvôli sľubu priateľovi z mladosti. Obaja k tomu pristúpia s tým, že je to len formalita, ale skúsia spolu vydržať v jednej domácnosti, no hlavne to musia udržať v tajnosti za každú cenu. So spracovaním som ale veľmi spokojný, ešte spočiatku ma to až tak moc nezaujalo, pretože už len samotná zápletka nútenej svadby dvoch takto vekovo odlišných ľudí nie je práve niečo, z čoho by som mal v rámci žánru tie najideálnejšie pocity, ale našťastie to dopadlo snáď najlepšie, ako mohlo a už po svadbe, na ktorú ani netreba dlho čakať ma to začalo dosť baviť. Hlavne chválim, že sa obe hlavné postavy nesnažili o nejaký plnohodnotný vzťah, ale skôr utvorili výbornú kamarátsko-súrodeneckú dvojicu, ktorá si vie pomôcť, ale sa aj vzájomne doberajú, všetko, čo sa týka intímneho vzťahu je brané čisto s humorom a ani tu toho moc nie je, hlavne v druhej polovici pribudne aj niekoľko zaujímavých prvkov, ktoré to celé výrazne osviežia, hlavne spoločná škola a celkovo sa na to veľmi dobre pozerá. Záver sa síce mohol podať aj lepšie, toto je na môj vkus až príliš veľkolepé, ale ani s ním nemám väčší problém. Spokojný som aj s jednotlivými žánrami, ako komédia to funguje dobre, humor je príjemný a pár situácií je skvelých, veľmi dobre som sa pobavil, romantika nejaký priestor získa až v druhej polovici, ale tiež je dobre podaná. Herecké obsadenie sa mi páči, detsky príjemná Moon Geun-Young, ktoré podobné úlohy zvláda bez akýchkoľvek problémov, Kim Rae-Won, ktorý ma ešte nikdy nesklamal a z vedľajších úloh ma bavila hlavne priateľka hlavnej hrdinky. Réžia a technická stránka sú úplne ideálne. Našťastie sa pocit zo začiatku filmu časom úplne otočil, výborne podaný príbeh, je to správne zábavné a aj mierne romantické, k tomu dobrí herci a aj vizuál, príjemná zábava. 78% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené dílko. Romantický je až samotný závěr, ale prakticky celý film je neuvěřitelně povedená komedie. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady drobných kórejských klenotov s taaakto veľkým srdiečkom. Film, ktorý budete milovať od prvého pojašeného vzplanutia nevinnej školáčky a uleteného chalana, od prvých náznakov neželanej lásky, od prvých nádherných emócií až po najsentimentálnejší, najdojímavejší a najgýčovitejší predstaviteľný záver, ktorý z americkej produkcie občas vyvoláva chabé posmešky, z kórejskej zas umocňuje nadnesený pocit predostierania detsky krásnych citov. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, vtipné, originálne... vyčítam tomu pár nudných momentov a gýčový záver, no inak som sa veľmi dobre bavil ;) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Zcela pohodová reklama na domluvené sňatky. Těm dvěma se fakt dá věřit úplně všechno. Není to žádná ohromující pecka, ale nálada a souhra páru -- skvělé. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Milé, příjemné, vtipné, veselé, pozitivní, zamilované :) moc se mi líbili herci - byli přirození, zábavní, lidští. Nedočkala jsem se žádných křečovitých grimas či póz. Jak jen to říct, všechno bylo čisté, bez přikrášlování, a to mám ráda. Jediné zklamání je moc okatý a moc velkolepý konec. Ano, mělo to tak dopadnout, ale mikrofony a obrovské obecenstvo? Ne ne, to se opravdu nehodilo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Je to zdlouhavé, klišovité, předvidatelné, nemá to potřebnou dynamiku ani milostný náboj ...ale budete si přát, aby to nikdy neskončilo:). P.S. Kim Rae-won je člověk, který se pro podobný tip filmů přímo narodil. Nejenomže jak v "...ingu" tak v "My little bride" odvádí naprosto uvolněný a přirozený výkon, ale dokáže ho ještě obzvláštnit svým osobitým živočišným charismatem, kterým oba dva filmy pozvedává až na plné hodnocení. Je strašná škoda, že romantiku v současné době vyměnil za akční krimi a už jen obrázky z jeho nejnovějšího počinu "Sunflower" napovídají, proč má tenhle film pouze průměrné hodnocení. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Sranda, trochu té romantiky i dramatu, ale docela bych si to dokázal představit jako japonský anime seriál, či jen film. I tak se mi to moc líbilo. 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jihokorejské filmy jsou tak odlišné od americké, nebo třeba naší tvorby. Proto se mi začínají docela líbit. Takové bláznivé až komické situace by u nás asi těžko nastaly a myslím, že do takovýhleho typu filmu by se naši ani nepustili, protože u nás by to asi takový úspěch nemělo a asi by to nedokázali ani natočit tak dobře. Do děje jsem se vžil a tak mě příjemně utekl. Lepší čtyři hvězdy si tohle naprosto zaslouží. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Čo ma teší najviac, sú mladí herci, ktorí nemajú pred kamerou vôbec žiadne zábrany, a očividne sa počas natáčania výborne bavili, čo dokazujú aj nepodarené zábery pri záverečných titulkoch. Hlavne enormný sympaťák Rae-won Kim tiahne svojou charismou celý film a nedovolí vám ani nachvíľu vydýchnuť. Okej. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je první jihokorejský film, který jsem viděl. Proč? Chtěl jsem zkusit něco jiného a americká tvorba (romantických komedií) mi začala připadat trochu stereotipní. Tento film byl určitě příjemným odreagováním, obzvlášť díky sympatickým hercům - nevím, čím to je, ale jak jde o jiné etnikum, působí na mě absolutně nevinně, naivně a o to víc přesvědčivěji, a i když jde v některých okamžicích ruku v ruce s klasickou romantickou kýčovitostí, není tak americky laciný. ()

Reklama

Reklama