Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Starý dědeček se rozhodne, že provdá svoji vnučku za vnuka svého již zesnulého přítele. To je bohužel asi na tomto filmu jediný originální počin, zbytek je prachobyčejná romantická komedie, kdy se oba dva snaží ostatním lidem zatajit, že spolu bydlí, kdy se hlavního hrdinu snaží získat jedna jeho kolegyně a kdy se hlavní hrdinka zamiluje do jednoho kluka, kterého však miluje její kamarádka. A končí to - věřte nevěřte - scénou, kdy dívka zjišťuje, že miluje svého manžela a ne svého přítele, kterého přenechává své kamarádce. Pochopitelně to musí být před celou školou..no bravo :-P Naštěstí to zachraňují docela dobré herecké výkony. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jihokorejské filmy jsou tak odlišné od americké, nebo třeba naší tvorby. Proto se mi začínají docela líbit. Takové bláznivé až komické situace by u nás asi těžko nastaly a myslím, že do takovýhleho typu filmu by se naši ani nepustili, protože u nás by to asi takový úspěch nemělo a asi by to nedokázali ani natočit tak dobře. Do děje jsem se vžil a tak mě příjemně utekl. Lepší čtyři hvězdy si tohle naprosto zaslouží. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Eorin shinbu 어린 신부(MLB) je Korejským remakem k My Wife Is 18, MLB byl druhým nejpopulárnějším filmem v Korei roku 2004. Opravdu miloučká kouzelná romantická-komedie, která zvedne náladu a u mě patří MLB k filmům, které i po opětovném zkouknutí znovu stejně potěší a zážitek je stejně silný jako u premiéry. Korejci vymačkali z filmu opravdu co se dalo a i přes některé nedostatky - 90 %. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V počátcích tohoto tuze milého filmíku může mít člověk problém s trošku za vlasy přitaženou zápletkou, ale nenucené provedení Eorin shinbu je tak půvabné, že se všechny pochybnosti brzy rozplynou jako obláček dýmu z vonné tyčinky. Velkou zásluhu na tom má ústřední herecké duo, charismatický švihák Rae-won Kim (výborný v ...ing), kterému není problém uvěřit "uchyláka, jenž jde po mladých holkách" i starostlivého manžela, a hezoučká Geun-yeong Mun (křehká Su-yeon v mé milované Janghwa, Hongryeon), jež do slova a do písmene naplňuje slova "rozkošný tvoreček". Tato dvojka je nesmírně sympatická, jiskří to mezi ní a je zdrojem nemála rozkošných scének. I profláklý polibek á la MSG je v jejím podání kouzelný. 9/10 ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Výborná romantický komedie...děti 2 dvou blízkých(zpřátelených) rodin musí slpnit dávný slib prarodičů, že se vezmou...syn jedné rodiny je playboy, který se otočí za každou sukní a dcerka druhé rodiny má jen 15 let a chodí na střední školu...z téhle zápletky se odvíjí hromada zábavných scén a situací. Je to taková civilnější, méně střeštěná i méně poetická "My Sassy Girl", přesto ve svém žánru spička. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama