Reklama

Reklama

Špatné myšlenky

(studentský film)
Drama / Krátkometrážní
Česko, 2009, 15 min

Obsahy(1)

Pavel a Linda jsou šťastně zamilovaní, ale ne na dlouho. Jejich rozchodem se všechno změní. Pavel, protože Lindu stále miluje, soustředí všechny své myšlenky na to, jak dostat Lindu zpátky. Naneštěstí je Linda unesena a právě Pavel je kontaktován, aby předal výkupné. Pavel neváhá a vydává se na svou záchrannou misi. Má šanci Lindě dokázat, že ho stále potřebuje. Pavel prochází místy, kde byl kdysi i s Lindou. Dostáváme se do Pavlových vzpomínek a zjišťujeme, že jejich vztah nebyl až tak šťastný. Ani její únos nebude na první pohled, takový jaký vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Úprimne Martine, ked som si prvý krát čítal scenár, mal som vážny problém utriediť si čas a priestor. Ale v tomto krátkom počine sa ti to podarilo, myslím veľmi dobre časovo a priestorovo podať. A myslím že si si našil dosť zapeklitý oriešok na rozlúsknutie ako prvý krok do sveta filmu. Zaujímavá práca steadycamu. Veľmi milo ma prekvapila Katka, ktorá to podala naozaj pekne. Je to opravdu velmi milá holka. Neviem prečo ale Roman mi strašne pripomínal Mr. Davida..fakt neviem prečo :)) (možno aj to BMW) Myslím že by neublížili ani ďalšie dve či tri minuty. MOžno si sa obával tempa..Hudba pekne dokresila atmosféru. A komparz bol tiež super ;) Nemôžem to hodnotiť nezaujate. Ale ak by sa mi to nepáčilo nedal by som ti ani jednu hviezdu :) MOžno si si to ty sám predstavoval inak, napr. s tým zvukom aby bol všetok nahraný kontaktne, možno aj veľa vecí nevyšlo ako si chcel, ale konečný dojem ma potešil. p.s. Za seba hovorím že by mi viac sadol pohľad Katky na Romana, možno menej preblikávačiek, lebo každý jeden blik je pre mňa na úkor atmošky ktorú tým strácaš. Tak teda hor sa do sveta MaťKOOo a veľa zdaru v ďalších počinoch ktoré po rokoch skúseností naberú po všetkých stránkach kvality:) +za celú tú námahu čo ti to a vám všetkým členom štábu dalo..T ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Vy, kterým to Martin vysvětlil osobně někde v šatně, tak jste to možná pochopili, my ostatní jsme měli pouze tu možnost kouknout se jenom na film. Neříkám, že jsem byl úplně mimo, ale některým věcěm jsem vážně nerozuměl a troufám si tvrdit (ve své neskonalé egocentričnosti), že to opravdu není moje chyba. A celá ta záležitost s únosem a výkupným mi přišla vážně k smíchu, to už bylo vážně dost přitažené za vlasy. ()

Reklama

NoIdentity 

všechny recenze uživatele

Tak Martine, můžu to pojmout jako komentář přímo tvé osobě? A nebo radši ne, my si to stejně už řekli. Dámy a pánové, tohle je přesný Martin Müller: několik dějových linek navzájem se protínajících, přechody mezi fikcí a realitou dostatečně mlhavé aby nutily zamyslet a dostatečně čitelné aby se potom z toho zamyšlení dal stvořit výsledek. Já jsem obvykle dost přísný kritik, hlavně při osobním rozhovoru, ale musím veřejně přiznat, že po shlédnutí Myšlenek jsem neměl jedinou připomínku. Už se těším až z podobných námětu jednou stvoříme celovečerní dramata a dostaneme tak více prostoru pro rozvíjení charakterů postav, jejich myšlení a pohnutek. Teda pokud mě u toho budeš chtít mít ;) Každopádně vysoko nasazená laťka! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že tento krátký snímek s "Katkou" v hlavní roli existuje, ale nějak jsem nepostřehla, že se natáčel ve Zlíně. Tedy známou metropolí a hlavním centrem blízkého okolí, úzce spjaté s městem a poblíž něho, v němž žiji:) Katka Janečková zde vypadá jinak, než jak ji známe z Ošklivky. Elegantně a s vyžehlenými vlasy. Samotný příběh je zajímavý, ale obávám se, že jsem jej asi úplně nepochopila. Vše je do sebe navzájem zamotané a jakoby nedotažené, takže na konci jsem nevěděla, co se vlastně přesně stalo. Ale zapůsobilo to na mně. ()

CamperCz 

všechny recenze uživatele

No, musim rict ze jsem cekal, vsechna ta supr hodnoceni jsou jen z kamaradstvi, ale musim rict - tohle je vazne dobrej film. Tema mi sice celkove moc nesedne, ale zpracovani a skoky mezi realitou a predstavami + nekolik casovych rovin jsou moje gusto. Ty jsi je navic zvladl ukocirovat pomerne dost dobre, chvili jsem se ztracel, ale to byl jiste zamer. Celkove jsem rozhodne nemel potiz dokoukat film na jeden zatah, spis naopak, porad bylo na co se divat (minimalne na lidi, co znam, hrajici krovi :-D ). Kamera skvela. Mozna bych si jeste vic pohral s gradingem, ale to je muj nazor. 4/5, na studenta vybornej film. Tesim se na dalsi. -M.Klekner ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama