Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonio je osamělý muž, který pracuje jako řidič luxusního automobilu. Když není v práci, tráví většinu volného času čtením vědeckofantastických románů a v noci se projíždí po městských ulicích. Jedné noci narazí na osamělou Mariu a její dceru Lisu. Vstoupí do jejich života, začne se o ně starat a inkognito platí Mariiny dluhy, které nadělala u místního lichváře. Věnuje se Marii s totálním odříkáním, až do chvíle, kdy ztratí práci. Ona však, jak se zdá, je k jeho lásce nevšímavá. Dokud... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atmosferický, uměřený, klidný portrét několika osamělých duší, potulujících se moderním velkoměstem dnešních dnů. Giuseppe Piccioni se zaměřil především na pozvolné kamerové jízdy a velmi vhodný hudební doprovod, které ze snímku dělají účinnou výpověď o tom, že i na ty nejosamělejší někde čeká spřízněná duše. ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Lo Cascio je k sežrání v roli Antonia, jemného snílka, který miluje sci-fi a zhlédne se v ženě, s níž jsou větší problémy než se všemi mimozemšťany dohromady. Koňské dávky sladkobolu, hezké nyvé hudby a jinotajných citací z Antoniovy četby; závěr rovněž jako by přilétl z vesmíru. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama