Reklama

Reklama

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film zde má jen 4recene a já s nimi můžu souhlasit jen v jednom. Určitě nejde o jeden z nejzáživnějších Cormanových filmů ale jinak si myslím, že ani jeden z komentujících nepochopil myšlenku tohoto filmu. A já ji prozrazovat nebudu. Ať si na to každej divák přijde sám. Jinak jako celek se mi film líbil a díky své stopáži se na to úplně v pohodě podívat dalo. Určitě to pro mě nebyla ztráta času. 3hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ranne filmy Rogera Cormana sa teda nevyznacovali takmer nijakou originalitou, vesmes len hlue beckove filmy. najviac ma dostal asi Utok krabich Monster 1956, kde kraby kladli dynamit a viedli dialogy! Tak to uz bol tazky masaker, tuna ako vidno, cavemani su dokonale oholeni, slusni a upraveni za kazdej situacie. nedalo sa tomu verit, fakt a tie dialogy - cista hroza : 20 % ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Z lásky ke Cormanovu běsnění v padesátkách (a teda z milosti, to je třeba si přiznat) je to za jednu hvězdu. Je to další cormanovská volovina s napomádovanými cavemany (nejenže mají dokonale uhlazené účesy, ale i oholená podpaží), s několika ukradenými záběry z jiných filmů a nezbytnou myšlenkou na závěr (jinak by nešlo o sci-fi jako takové, ale o blbinu ve stylu 10 000 B. C.). A kvůli tomu poselství a celkovým blbinám to nehážu do odpadu, protože jinak je to opravdu jen o tom, co píše Pepua - jeskynní lidé hodinu pobíhají po lese a pak je konec. To je celé. ()

pepua odpad!

všechny recenze uživatele

Tady není co řešit, absolutní nuda, hodně dlouhá jedna hodina. Anglicky hovořící pravěcí lidé hodinu běhají po okolí svého sídla, aby se na konci z toho vyklubalo jedno klasické poselství sci-fi filmů z padesátých let. (Všimněte si luxusních účesů herců, ti pravěcí kluci by mohli z jeskyně rovnou na přehlídkové molo, jeden účes fešnější než druhý.) ()

zelvopyr

všechny recenze uživatele

Asi jediná legrace je v tom, že všem teenage cavemanům ve filmu je kolem třicítky a jsou typičtí američtí maloměšťáci... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama