Reklama

Reklama

The Haunting

  • Česko Strašení (více)

Obsahy(1)

Na zámek barona Victora Fredericka Von Leppe (Boris Karloff) přichátí mladý poručík napoleonské armády Andre Duvalier (Jack Nicholson). Andre se dostal na Von Leppeho sídlo díky tomu, že sem sledoval tajemnou ženu Helenu. Krok za krokem se před Andrem odhaluje děsivá skutečnost, o duši barona Von Leppe usiluje stará čarodějnice rozhodnutá zlikvidovat každého, kdo by jí v tom chtěl bránit. Na tomhle mysteriózním hororu je mimo jiné zajímavé i to, že se zde Jack Nicholson poprvé podílel také na režii snímku. (SPI International / Omega Publishing Group)

(více)

Diskuze

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Chybějí mi tu informace o dvd - předpoládám že to u nás vyšlo, podle českého názvu. Nejsem si ale jist.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Všežrout: díky. je celkem problém to někde jinak sehnat, protože neštastnou shodou okolností vznikl ten samej rok ještě jeden film s tím samým názvem, a tak je v tom zmatek.

sinner01

sinner01 (hodnocení, recenze)

Slabší režie... ikdyž bylo prý pět režisérů... Možná právě proto. Nicholson i Karloff výkony skvělé. Taktéž nechápu proč je film označován jako horor... Ikdyž byla jiná doba.

Související novinky

Zemřel herec Dick Miller

Zemřel herec Dick Miller

31.01.2019

Ve věku 90 let zemřel v kalifornském Toluca Lake herec Dick Miller. Smutnou zprávu předal médiím rodinný mluvčí. Rodák z Bronxu má od svého debutu v roce 1955 ve snímku Apache Woman na svém kontě… (více)

Reklama

Reklama