Reklama

Reklama

Pomsta bude sladká!

  • Velká Británie The Revengers' Comedies (více)

Obsahy(1)

Karen Knightlyová je mladá, půvabná a bohatá žena, kterou na londýnský Tower Bridge přivedlo milostné zklamání. Henry Bell je ušlápnutý úředníček středního věku, jemuž osud uštědřil poslední ránu v podobě vyhazovu z práce. Důvody mají různé, cíl týž: skoncovat s tím vším trápením jednou provždy. Pokud však kandidát sebevraždy takříkajíc "prošvihne" tu pravou, vypjatou chvíli, zhusta se stává, že je pak vlastně rád. Něco podobného potkalo i Henryho s Karen. Ovšem ti dva si nejenom navzájem zachránili život. Vzájemně sdělená bolest dala vzniknout i úžasnému, ve své jednoduchosti přímo geniálnímu plánu, pro který bude stát za to žít dál... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Kutlivovaná černá komedie specializující se na rozvracení rodinných hodnot. Neillův výkon je výborný, ale přesto mám velké výhrady k typizaci hlavní postavy. K Neillovi se hodí snad všechny role, jen ne typy ušlápnutých účetních. A v příběhu samotném tato postava působí také úplně jinak. Scény rozvratu Bruceovy rodiny, jeho smrti a pak i podivný vesnický souboj jsou jednoduše dokonalé. Samotný konec hlavní kladně-záporné postavy je ale úplně nehodnověrný a do samotného příběhu mi nezapadá. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Pro mě taková slabší obdoba Smrt jí sluší.. Některé fóry jsou slušné, většina jich nestojí za moc.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto komédia, ktorá vychádza z Hitchcockovho filmu ,,Cudzinci vo vlaku" je pomerne dobré urobená. Film ide predvídateľnou cestou, ale príbeh má rýchle tempo, čo filmu pomáha. Na svoje si prídu tí, ktorí majú radi chuť britského humuru. 6/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Netradiční málo známá černá komedie postavená na originální zápletce a slušných hereckých výkonech. Pokud v tom nebudeme hledat logiku, tak zábava je to docela vtipná. Sice tento žánr není zrovna moje parketa, ale i tak jsem se několikrát od srdce zasmála. ()

Dreadlord 

všechny recenze uživatele

Mam rad Sama Neilla a v teto komedii sem si ho oblibil jeste vic, protoze je proste genialni a s Helenou Bonham Carter se skvele doplnili.Urcite si tato celkem neznama komedie zaslouzi daleko vetsi uspech. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich obľúbených komédií, čierny humor, anglický vidiek, vyhranené typy, kamenné tváre, šialené akcie, nenapodobiteľné služobníctvo, perfektné skĺbenie príbehu s dedinskou faunou, k tomu úžasní Sam a Helena, jednoducho sviatočná chuťovka, takže 90%. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Mám rád anglický humor a tahle komedie za to stojí. Je pěkně černá a ostrá. A Helena je tu vynikající. Jen bych rád ten film viděl v originálním znění, bohužel český distributor vydal videokazetu na dvd nosiči, za což by zasloužil nakopat. 85%. ()

Reklama

Reklama