Reklama

Reklama

Každá noční můra má svůj začátek! V místnostech tvaru kostky se probouzejí lidé, kteří si nepamatují nic ze své minulosti, a jejich jediným úkolem je dostat se z nebezpečného bludiště kostek ven, což ve většině případů znamená jistou smrt. Wynn, který pracuje v pozorovacím centru a má za úkol zaznamenávat chování objektů uvnitř kostky, si všimne krásné Rains. Dívka ho neodolatelně přitahuje, a tak se rozhodne jí pomoci. To se však nelíbí tajemnému vládci celého komplexu, který na Wynna a Rains posílá pološílence Jaxe s jeho dvěma pomocníky... (SPI Film)

(více)

Recenze (277)

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ale teraz som už vážne nasratý. Hneď prvá scéna kraľuje v mojom rebríčku najnechutnejších scén aké kedy vznikli. Toľko stupidity, dementnosti a bezradnosti sa len tak nevidí ani v najhoršom céčkovom braku. Rómovia vo vašom meste by boli lepší herci ako tí, na ktorých sa nanešťastie musíte pozerať pričom rozpočet je samozrejme 8krát väčší, než pri pôvodnej Kocke. Ľutujem peniaze aj čas zmárnený pri tomto nepodarku. Jediná pozitívna vec je návrat k vražedným pasciam. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jáj, Bože! tak teraz to pôjde do -1? Dokedy sa budeme musieť akože báť tohto geometrického útvaru? Jednotka bola na jednotku, ale čím ďalej je to zamotané viac a viac, aspoň keby to spelo k nejakému záver. Nie! Stále je to o tom istom. Aj keď trošku lepšia ako dvojka, je to robené za zámerom vyžmýkať zo sprostých ľudí peniaze, viď sériu s Jasonom. Čo už. 35%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak Cube Zero je mnohem lepší pokračování, než Hypercube. Vzhled místností je ze všech dílů nejtemnější, ději velice pomáhá pohled z "druhé strany" Kostky. Herci byli dostačující (až na pána s robotickým okem - ten měl nejspíš budit strach, ale nepovedlo se...). Docela potěší i závěr, který zde je (narozdíl od prvního dílu), a není debilní (narozdíl od druhého dílu). Takže po zhlédnutí sem docela spokojenej, celkový dojem trochu kazí vojáci se zelenýma očima. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jednička je geniální, dvojka okopírovaná a trojka... trojka ukazuje kostku, akorát v naprosto jiném formátu. A ono se to povedlo! Je to napínavé, zajímavé, konec docela ušel. Nečekal jsem od toho nic víc a mnohé se tu vysvětlí (ale ne vše). Postavy mě moc sympatické nebyly, ale jo, našel se někdo, komu se dalo fandit. Smrti... brutální a klasické. Kostka 0 je určitě o dost lepší, než dvojka a myslím, že těch slabých pět hvězd tomu dám. Sice se nevysvětlí vše, ale to v jedničce taky ne a považuji ji za jeden z nejlepších hororů vůbec. Takže slabých pět hvězd, Kostka 0 je neskutečně příjemným překvapením a zakončením celé série. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Asi som videl iný film, než ostatní. Cube Zero je totálne neoriginálna - samotné dianie v kocke je úplne okopírované z jednotky, nepridáva nič na samotných záhadách, ani neobjasňuje princíp fungovania kocky a pridanie paralelnej línie je doslova k smiechu. Kdežto v prvý diel sa kľudne mohol odohrávať v súčasnosti, Cube Zero posúva celú mytológiu kocky do sci-fi roviny s implantátmi, kybervojakmi a šialenými jednookými vedcami - a to na atmosfére a stiesňenosti rozhodne pridávať nemôže. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Když Rainsová, Haskell a Meyerhold vstoupí do místnosti s mrtvolou, Haskell předpokládá, že dotyčný umřel nejspíš vyhladověním, načež Rainsová prohodí "Bože, já mám hlad". Jedná se o odkaz na druhý díl, ve kterém si jedna z postav stěžuje na hlad, následně zabije svého společníka a pak ho sní. (Piggsy)
  • V monitorovací místnosti na začátku filmu je rozmazaný záběr na ovladač pro herní konzoli Atari 2600. (Piggsy)
  • Na Wynnově stole je čajová konvice s nápisem "Přemýšlej o vnějšku krychle" (Think Outside the Box). Je to vidět ve chvíli, kdy kreslí obrázek Rainsové. (Piggsy)

Reklama

Reklama