Reklama

Reklama

Bichunmoo

Recenze (11)

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Kórea nekórea - keď počas celého snímku sledujem čas na videu, tak to nemôže byť dobrý film - a je to po Legend of evil lake už druhá kórejská fantasy, kde mi bila do očí samoúčelná umelosť wire-fu scén (najviac sa mi však toto vybavilo po odsledovaní filmu East is red, ktorý napriek obmedzenosti rozpočtu a roku 1993 na tejto ploche u mňa definívne vyhral). Ak porovnám s Legend of evil lake (3*) tak ten ma presvedčil viac aj po stránke kamery aj ohľadom hercov (neviem, ale tentokrát u mňa nikto nevynikol) a to, že kórejské fantasy si potrpia na ........konce tiež u mňa nepridá na kvalite. Príbeh je docela prepletený a na fantasy film vcelku zvládnutý, preto mi je ľúto, že technická (žiadne strieľajúce meče na mňa dojem nespravia) a herecká stránka za veľa nestoja. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zprvu sem se chtěl kouknout jen na kousek a jít spát, abych mohl příští den na cvičení z němčiny odvést svůj standartně nadpozemskej výkon a trefit aspoň jeden překlad z 20 možných, v čemž mě utvrdila ještě uvodní půlhodina, která mě nějak nenadchla a ani by mi nevadilo, kdybych to měl vypnout, jenže za těch dalších pár minut mě to chytlo, vypnout se mi to už nechtělo, výkon na němčině mě přestal zajímat a nakonec sem to skouk celý, sice když se za příběhem ohlídnu zpátky, tak vlastně nebyl nikterak výrazně zajímavej, stejnětak choreografie soubojů neni nic co by film drželo po hromadě, ale celkově mě to fakt bavilo a s chutí sem se na to kouknul ()

Reklama

system 

všechny recenze uživatele

Ahoj, ja jsem Sulie, a ty jsi? Jinha. Jinha, ktery kosi a sestreluje (nedelam si srandu on fakt s tim mecem strili) svym nadupanym mecem vsechny, kteri se priblizi na 20 metru. Uchvatne, brilantni, vizualne nadherne a s vynikajici hudbou. Dalsi ze snimku o kterych nikdo nema ani potuchy. A nesrovnavat s Hrdinou - podivejte se na rok vydani :-) ()

=macik= 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy mám rád. Bichunmoo k mým nejoblíbenějším bohužel patřit nebude. Zkritizuji asi to, proč tomu ostatní dali 5*: kdysi se mi filmy tohoto "typu" opravdu líbily, dnes je tomu jinak: film je na můj vkus až příliš nerealistický - létání, skákání, střílení mečem, běhání po vodě...už to není, co to bývalo a v tomto filmu toho bylo na mě opravdu moc. Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout vynikající kameru, když se často stává, že čepel meče jen těsně míjí objektiv kamery - vynikající. Stejně tak jako hudba. Tím to ale pro mně, bohužel, končí. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Hlavní lovestory je opravdu velkolepá, to se už ale bohužel nedá říct o samotném filmu. Choreografie je celkem slušná, ale souboje jsou tak špatně natočené a sestříhané, že si je moc nevychutnáte. Co do velkoleposti se film vůbec nemůže měřit s filmy jako Hrdina. Co mě místy dost štvalo, byla naprosto nevhodná současná rocková hudba, která hrála v několika scénách a kazila mi dojem z jinak pěknýho orchestrálního soundtracku. Výprava taky není bůhvíjaká, na davové scény zapomeňte. V porovnání s Válečníkem Musou, který rovněž neměl velké davové scény Flying warriors rovněž prohrávají, protože Musa má mnohem kvalitnější technickou stránku. Abych jenom nekritizoval, tak i přes značnou překombinovanost se mi moc líbila hlavní milostná línie. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama