Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tommy je mladý uznávaný muž, který udělal kariéru na prodeji domácích alarmů. Ostatně hodně mu pomohl i Heinrich, majitel firmy, který se stal jeho přítelem. Průšvih nastane, když se Tommy zamiluje do své zákaznice Gale a mají spolu románek. Situace se ještě zhorší ve chvíli, kdy jsou Gale a její syn nalezeni mrtví ve svém domě: údajně vyplašili zloděje a zaplatili za to životem. Tomy se však jejich smrti rozhodne přijít na kloub. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Táto satira nikdy nie je taká ostrá, ako by mala byť, ajkeď Tucci je výborný. Lewis Arquette, otec Davida a jeho brat Richmond sa vo filme objavia ako jeho rodina. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó... "Svět je nebezpečný. Vy se zabezpečte." ...Nebezpečně černá absurdní komedie s poněkud bizarní zápletkou i bizarními hereckými výkony (přičemž bizarní zde vůbec neznamená nepovedený, natož špatný ;-) - navíc pak velmi zábavná a s vypointovanými situacemi i dialogy... Filmařsky takový současně-standardní malý americký film v tom nejlepším smyslu slova... Škoda jen, že celkový dojem kazí jako obvykle idiotský televizní dabing... Mám rád tyhle lehce obskurní filmy, tři a půl hvězdičky za film, v rámci žánru pak tohle dílko zasluhuje zaokrouhlit na hvězdy čtyři :-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá naberie zvláštny smer. To bolo prekvapujúce, možno som nečakal veľa: iba obvyklú hlúpu a povrchnú komédiu. Namiesto toho to bol jeden z tých filmov, ktoré sú väčšinou komédiou, ale v poslednom segmente sa stávajú dramatickými. 6/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jestli mi někdo někdy dá otázku, kdo je nejhorší herec všech dob, bez váhání řeknu, že David Arquette. Který tím, že tady hrál hlavní roli, pohřbil celý film. Každopádně Kate Capshaw (na ty roky) dost hot a Ryan Reynolds vypadal ve 20 jako pako. ()

Reklama

Reklama