Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roland Daggett plánuje s pomocí žhářů zničit Crime Alley a využít pozemky k rozšíření své obchodní říše. To se ovšem vůbec nelíbí lidem, kteří v této čtvrtí žijí. Batman proto musí situaci vyřešit dřív, než dojde ke smrti nevinných lidí. (Jan.Kanak)

Recenze (2)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základnú premisu filmu "Stretnutie v kriminálnej uličke" sme už všetci videli - blbý developer sa uchýli k dynamitu, aby odstránil vzdorovitých nájomníkov -, ale jej prepojenie s osobným príbehom Brucea veci veľmi oživí. Na druhej strane, rovnako ako to, že Batmanovi sa do cesty postavia ľudia, ktorých treba zachrániť. Vždy sa mi páčila scéna, v ktorej zastaví rozbehnutý vozík. Ako tínedžer som z toho mal obrovský zážitok. Hosťujúce hviezdy sú skvelé a naozaj mám rád doktorku Thompkinsovú; je to silná ženská postava a pevná skala v Bruceovom živote. A (pozor, spoiler) to, že nechá zloducha ujsť, ukazuje, že Batman dokáže zastaviť vlak, ale nedokáže napraviť každú krivdu. 4/5 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daggert chce zničit Crime Alley a vybudovat tam developerský projekt bez ohledu na lidi co tam žijí, ale znovu mu zkříží plány Batman a opět ho zastaví, ale ani tentokrát ho nedokáže dostat před soud. Crime alley je samozřejmě místo, kde byli zavražděni Bruceovi rodiče při cestě z divadla. 4* ()

Reklama

Reklama