Reklama

Reklama

Nebojácný

(neoficiální název)
  • Turecko Korkusuz (více)

Obsahy(1)

Neľútostný boj medzi Turkami a Kurdmi pokračuje. Únosy a zabitia sú na dennom poriadku, turecká armáda si však nevie so situáciou poradiť. V horách sídli nekompromisný vodca kurdov Ziya a jediný, kto ho môže zastaviť, je Serdar. (BlueNeon81)

Recenze (40)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem veselou absurditku ala Star Wars, ale nedočkal jsem se. Tedy akční scény jsou jako vždy naprosto šílené, ale je jich bohužel málo. Zbytek filmu je hodně bolavá (a samozřejmě neskutečně amatérsky udělaná) vata. Nezastírám, že bazuka vydávající pří výstřelu zvuk jako když špunt vylítne z láhve je úžasná (stejně to jak maník pořád nachází nové a nové granáty na bojišti), ale podobným omg scén je málo. Dvě dávám za to, že to je tak krátké a lobotomie mého mozku je pouze částečná. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Na Turcích mě pokaždé šokuje, že se vůbec nesnaží tu mizérii způsobenou lacinými kulisami a minimálním rozpočtem, maskovat jako všichni ostatní. Nemají scénáře, objedou se bez hereckých výkonů, bez dramaturgie, narace, střihu, dokonce posloupnosti scén nebo hudby (dva akordy na varhany jsou výhra). Na každém trashi je alespoň něco profesionálního, turkishplotation je naproti tomu amatérské domácí video s neuvěřitelnou mírou brutality jak vůči postavám, tak divákovi... (protrpěn celý film, vy s klidem berte 6 minutové video na YouTube) ()

Reklama

Blazkowicz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, konečně to mám za sebou. Celý film s tím nejvíc bezcharakterním anglickým dabingem. Ramba našli pěkně osvaleného, zato jeho herecké schopnosti byly na bodu mrazu. Navíc má ještě nadlidské schopnosti v prorážení zdí pěstmi a zabíjení nožem. Nejlepší je samozřejmě špuntové RPG se stejným zvukem a ještě byl někdo tak hodný a nechal všude ležet rakety. Je to prostě odpad, ale poctivý a dá se u toho pobavit. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Něco takhle debilního jsem nikdy neviděl. Akční scény mi připomínaj časy, kdy jsem se honil s klukama na pískovišti. Mazec je třeba když hlavní hrdina najde bazuku a střílí z ní jako z kulometu, všude se náhodou válej další náboje, když vystřelí, tak je vidět jak někdo tahá za provázek a vytahuje střelu z hlavně, "herci" padaj na zem nejmíň 10 sekund po výbuchu s takovou grimasou, že se člověk nemůže udržet neřehtat se jako malej lojza. Já to doopravdy nechápu, vůbec nepobírám co tím chtěl básník říci ale je to zatreceně hustej nářez :) ()

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Po filmové stránce naprostá tragédie. Prostě bída naprosto ve všem. Nejvetší hrůznosti se však projevily ve speciálních efektech, které byly opravdu velmi speciální a originální... Jestli to někdo myslel vážně a nebyla to parodie, tak to je na pováženou. Byly zde tak strašlivě dementní scény, že jsem se občas smál víc, než u nějaké komedie. Film mě vůbec nezaujal tím, čím měl, ale přesto jsem se místy náramně bavil tím, jak je to ubohé. Takže pokud má někdo náladu se vysmát totální nemožnosti anebo chce vyplnit něco přes hodinu času, pak vřele doporučuji! A za recesi dávám 2 hvězdy! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu v preklade znamená "Nebojácny". (Jello Biafra)
  • Na originálnom DVD sa nenachádza film v pôvodnom znení kvôli autorským právam za "zapožičanú" hudbu. Anglicky dabovaná verzia obsahuje vlastnú komponovanú hudbu a nové zvukové efekty, vrátane už kultového zvuku bazuky pripomínajúceho štupeľ vystrelený z fľaše. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama