Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší "Chanovka" jakou jsem zatím viděl!! Jackie nepředvádí trapné humorné voloviny, Jackie nepředvádí trapné nekonečné "bum-bác kung-fu", Jackie HRAJE (a snaží se jak může), projevuje tak silné emoce a tak věrohodně, jako je od akčních hrdinů málokdy vidět. Zdrcující první část filmu je absolutně špičková, sebevědomý superúspěšný policista sražen na kolena bandou vychytralých a mazaných šmejdů, kteří mu povraždí všechny policejní kolegy ... Jackie pochybující, topící se v depresích a alkoholu, zpočátku trochu i vystrašený. Úžasná postava "záhadného kolegy" dává Jackiemu maličkou naději stejně jako divákovi, která se stále zvětšuje ... Jackie střílející, střílející a střílející (díky bohu za to místo jeho trapného "kung-fu") a pokud už bojující, naprosto kontaktně s občasným, ale nerušícím střihem. Některé bojové akce, zejména Jackieho mi skutečně připomněly "božského Tonyho" ... Akorát k závěru se film přiblíží jaksi příliš náhle a nečekaně, ale o to víc tvrdě a zadostiučinění za bolest, kterou Jackie musí z počátku snést, je podle mne dostatečné ... Naprostá špička a velké překvapení!! ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

„Pokud najdete něco opravdu vzrušujícího, zažijete u toho víc zábavy než u nejlepší hry světa!“ Počítačová hra převedená do reality. „Mrtvej policajt - 20 bodů, superpolda -30 bodů, výbuch policejního auta - 10 bodů.“ Chan přišel v akci o 9 svých lidí a teď ho od flašky vytáhl nový kolega a hra pokračuje. Nádherně natočený akční film se vší parádou, ale i mně se nejvíc líbil útěk po zdi mrakodrapu na kole a na kolečkových bruslích (anais) a že bylo z čeho vybírat. Vřele doporučuji. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velmi tvrdý hongkongský filmek, který je skvěle natočen. Akční scény jsou zvládnuté na perfekt. Jackie Chan překvapí svým hereckým projevem, protože pokud si myslíte, že tenhle film je jeho typický komediální, tak jste se hrozně spletli, protože se za film zasmějete asi dvakrát. Ze začátku je spíš film jako drama, ale ke konci je to absolutní akční jízda. 90 % ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém David Bordwell prohlásil, že se na něj podívá radši, než na Temného rytíře. (If I want an arch-criminal caper aiming for shock, emotional distress, and political comment, I’ll take Benny Chan’s New Police Story.) A to já se zase radši podívám na toho Temného rytíře. Zatímco tam řádí bláznivý šašek, tak tady je to parta dětí. Ale mají to promyšlené líp, než Jigsaw a Joker dohromady...! Hlavní problém je scénář, který je prostě slabý. Kdyby to byla komedie, tak bych přimhouřil oči, ale tohle je zamýšleno vážně... Celý film obsahuje množství prapodivných scén, například autobus, kuličková bomba, které působí samoúčelně. Ale na druhou stranu je mi hrozně sympatické, že Jacky Chan, ačkoliv už není žádný mladík, předvádí některé skvělé kousky, a v podstatě každá akce ve filmu je velmi povedená. Jen jí není tak moc, jak bych chtěl. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama