Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (280)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Hollywood není Asie a pokud se chce někdo omluvit fanouškům za tvorbu posledních několika let v jiném světě, která se dost nepovedla, a udělá to jako Jackie Chan, tak klobouk dolů. Technicky neskutečně vymazlený snímek (výtečná kompozice barev, výborné filtry, skvělá kamera a rozvržení scény) plný přehnaných emocí a výtečné akce. Zapomeňte na poslední dekádu a věřte mu!!! Důkazem proměny může být naprostá absence humorných scén. Tedy krom jedné a ta opravdu humorná je. Povinnost aneb must see.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě Jackie Chan opravdu hodně překvapil. To co předvedl (skoro na stará kolena) v tomto filmu za kaskaderské kusy je hodno legendě. Film má nápad a i spád. Na akční sekvence se velmi pěkně kouká a členy skupiny si opravdu znenávidíte tak, že se budete těšit na chvíli až jim psychicky zdevastovaný ale přesto silný Jackie ukáže, kam až jeho síly stačí. Slušný návrat na výsluní hrdiny jež se pomalu řítil do propasti kvůli americké naivitě. Congratulations Jackie!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, komické vložky Chana nemám rád v žádném filmu, jeho souboje ano. Police story pro mě nebyla zrovna vrcholem HKéry, ale kvality jí upřít nelze. Naštěstí přichází vrchol série po dvanáctileté pauze, Jackie je moudřejší, zralejší a je to poznat i na jeho postavě, která trochu odráží jeho životní cestu. Možná i proto je pro mě NPS jednoznačně nejlepší akční film od doby, co Jackie ochutnal burgery na Manhattanu. Tady si totiž nehraje na žádného klauna, který má pobavit ale na pořádného poldu. Díky Jackie, že jsi mi dal opět zavzpomínat na tvé nejlepší já/roky. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Pokud najdete něco opravdu vzrušujícího, zažijete u toho víc zábavy než u nejlepší hry světa!“ Počítačová hra převedená do reality. „Mrtvej policajt - 20 bodů, superpolda -30 bodů, výbuch policejního auta - 10 bodů.“ Chan přišel v akci o 9 svých lidí a teď ho od flašky vytáhl nový kolega a hra pokračuje. Nádherně natočený akční film se vší parádou, ale i mně se nejvíc líbil útěk po zdi mrakodrapu na kole a na kolečkových bruslích (anais) a že bylo z čeho vybírat. Vřele doporučuji. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Priznávam bez mučenia, že som bol týmto filmíkom veľmi milo prekvapený - hlavne jeho žánrovým zaradením. Jackieho som nikdy nemusel v jeho "akčno-klaunovských" úlohach, preto ma potešil fakt, že New Police Story je poctivý akčný thriller s vypiplaným technickým spracovaním, ktoré nijak nezaostáva od súčasneho Hollywoodu. K tomu si pridajte zaujímavý (a v Chanovej filmografii zďaleka najkomplexnejší a najrozvinutejší) príbeh plný fungujúcich emócií a primerané herecké výkony. Prvá polovica filmu u mňa fungovala bezchybne - rozpad charakteru Jackieho osobnosti ako i to, čo tomu predchádzalo - všetko do seba dokonale zapadalo. Oproti nej ma troška sklamala následne druhá polovica, hlavne rytmika vrcholného akčného finále, kde scenárista začal byť miestami až príliš skratkovitý a dej hnal dopredu rýchlejšie, ako mi bolo milé, čím hutná atmosféra prvej polovici trochu opadla. 90% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jackie se po mnoha hollywoodských krocích mimo vrátil do rodného města a jako "omluvu" natočil další z filmů ze své nejúspěšnější série. Tentokrát s rutinérem Benny Chanem na režijní stoličce a s nemalým rozpočtem v zádech. Vyšlo mu to? Inu vyšlo, vyšlo... Za prvé si Jackie sebereflexivně uvědomil, že na kousky ze svých lepších let již nemá a tak předvádí výrazně méně "vychytávek" než jsme od něj navyklí. Ovšem o to více jsou působivé a krom toho skoro stejně tak často jako ruce používá i zbraně. Za druhé se odprostil ze škatulky kaskadérského klauna a stejně jako celý snímek hraje i on dramatickou roli. Když je tu humor, tak je jeho nositel někdo jiný, ale je ho zde naštěstí minimum. Film je po technické stránce výborný, má konstantní slušné tempo i dobré nápady, ale jeho velký klad, serióznost, je bohužel i největším záporem. Jackiemu scénář připisuje až přemíru herecky nelehkých a citově vypjatých scén a ač se snaží, tak jako přesvědčivý charakterní herec nepůsobí. U normální "Chanovky" by to nevadilo, ale zde to je místy docela na obtíž. Přesto Chan (Jackie ne Benny) je zpět. A to je to podstatné. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tommy Wai: 1. Loser ,2. One Year Ago ,3. Hand Control ,4. Eric Chow ,5. Behind The Mask ,6. Fire In Central ,7. Metal ,8. Start To Battle ,9. Dark House ,10. Into Maze ,11. Bet Four ,12. What's Going On ,13. Brother ,14. Rock Me ,15. History ,16. Meet Again ,17. X ,18. Club Fight ,19. Tell Me Truth ,20. X-Game ,21. Up & Down ,22. Crazy Bus ,23. Who Are You ,24. Come On ,25. Boom ,26. Always Love You ,27. Boom Stop ,28. Wake-Yee ,29. Game Over ,30. Together, ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžeš si to pozrieť v slovníku. V base. Budeš mať čas.“ Komentár obsahuje spoilery. Paráda (ak necháme bokom CHORÝ slovenský preklad). Viac ako dvojhodinová dĺžka výborne napísanej snímke prospela, keďže na všetko (zvraty, veľa postáv, ešte viac akčných scén, ktoré dej posúvajú dopredu mohutnými skokmi a údermi) je čas. Jackie Chan je skvelý chlapík, ktorý na rozdiel od (relatívne) slávnejších amerických kolegov Schwarzeneggera, Willisa či Stallonea robí väčšinu akčných scén sám (kolujú neuveriteľné legendy o počte kostí, ktoré si počas desaťročí nakrúcaní zlomil). Navyše je veľký sympaťák. Tentokrát ale dostal vyrovnaných partnerov, resp. aspoň jedného, pretože hoci na začiatku má pod priateľským ale zároveň prísnym palcom celý tím špičkových mladých začiatočníkov, v ťažko zabudnuteľnej dlhej scéne „masakri“ sú VŠETCI doslova vyvraždení tlupou drzých ozbrojených deciek z vyššej vrstvy. Snímka sa rúti nezadržateľne dopredu, kombinujúc zdanlivo nekombinovateľné (opitá komédia, mrazivý triler o „Zle v deťoch“, bezstarostný akčniak) a nestíha nudiť. Palec hore, Jackie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se da rozdelit po pulhodinach. Prvni pulhodinka je naprostej totalni masakr a je to zaroven vrchol filmu, to byla tak nehorazne husta akce, drsna hudba, skvely napady a obcas vychcavky jak v baraku v Sam doma, s tim, ze tady meli pro nachytany krapet horsi dopad. Druha pulhodinka je kecaci, kde se Jackie vzpamatovava a zacina znovu vysetrovat. Treti pulhodinka uz je samotne vysetrovani, kde je hodne mluveni, ale obcas nejaka slusna akce. A pak tu je zaverecna pulhodinova akcni sekvence, ktera sice tu uvodni nepredci, ale opet tu je spousta dobrejch napadu a skvelejch kaskaderskejch kousku. K tomu si prictete skvelou kameru a nejdrsnejsiho Jackieho Chana za poslednich par let, kterej neudela ani jeden vtipek a kterej dostal paradniho partaka v podani Nicholase Tse, kterej to umi taky slusne rozjet, ale zaroven funguje i jako takovej odlehcujici prvek. A i kdyz pribeh o policistovi, vracejiciho se do akce, po tom, co dostal na prdel, neni nic originalniho, vyrovnaj to skvely zaporaci, ktery maj fakt skvelou zabavu a styl. Hodne slusnej akcni thriller a po hodne dlouhy dobe bezchybnej Jackie Chan. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší "Chanovka" jakou jsem zatím viděl!! Jackie nepředvádí trapné humorné voloviny, Jackie nepředvádí trapné nekonečné "bum-bác kung-fu", Jackie HRAJE (a snaží se jak může), projevuje tak silné emoce a tak věrohodně, jako je od akčních hrdinů málokdy vidět. Zdrcující první část filmu je absolutně špičková, sebevědomý superúspěšný policista sražen na kolena bandou vychytralých a mazaných šmejdů, kteří mu povraždí všechny policejní kolegy ... Jackie pochybující, topící se v depresích a alkoholu, zpočátku trochu i vystrašený. Úžasná postava "záhadného kolegy" dává Jackiemu maličkou naději stejně jako divákovi, která se stále zvětšuje ... Jackie střílející, střílející a střílející (díky bohu za to místo jeho trapného "kung-fu") a pokud už bojující, naprosto kontaktně s občasným, ale nerušícím střihem. Některé bojové akce, zejména Jackieho mi skutečně připomněly "božského Tonyho" ... Akorát k závěru se film přiblíží jaksi příliš náhle a nečekaně, ale o to víc tvrdě a zadostiučinění za bolest, kterou Jackie musí z počátku snést, je podle mne dostatečné ... Naprostá špička a velké překvapení!! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice né už tak vtipný a zábavný jako předchozí díly, ale za to ještě akčnější a daleko nadupanější, jelikož Jackie Chan tady řeže všechny ve velkým stylu a v super choreografii. Škoda jen trošku mdlýho děje a blbejch protivníků Jackieho Chana, určitě si tady zasloužil někoho lepšího než partičku mladejch blbečků, ale i tak dobrá akční zábava ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Značně netypický Jackie Chan, i když, jako klasicky u všech jeho filmů, se našla scéna, kdy jsem se chlámala tak strašně moc, že mě z toho až bolelo břicho. Přeháňky typu autobus bez řidiče, který se nezastaví ani o solidní baráky vytýkat nebudu, to do takového filmu takřka patří, ale postěžovala bych si, rovněž klasicky, na dabing. Neexistuje nic horšího než dabovaný pláč (zvláště mužský pláč), a když hrdina první hodinu nedělá nic jiného, sklouzává film k nechtěné komice z naprosto vadných důvodů. Nicméně chápu, že mě nikdo nenutil koukat se na dabing a kdybych opravdu chtěla, můžu si to sehnat v originále. Čili to je zkrátka jen takový povzdech nad ***itou distributorů. A nedá mi to, abych ještě nedodala, že mladí štíhlí Asiaté s emo patkou padající do tváře v baloňácích mnou opravdu cloumají. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco až přízračného. Zatímco nikdo nepochybuje, že takoví van Damme či Segal jsou již nadobro mrtvi a skrz hlínu navršenou na jejich filmařských hrobech na nás tlačí své zatuchlé záhrobní pšouky, Jackie se po dekádě amerických průměrností vrátil prvotřídním akčňákem. Nečekaně vážným a hongkongsky brutálním, emocionáně vypjatým a zběsile akčním, přičemž za zmínku stojí především destrukční jízda neřízeného autobusu, který zničí polovinu Hong Kongu a finální bitka v lego koutku. Takže ačkoliv nemá NEW POLICE STORY s původní Jackieho výtečnou sérií POLICE STORY nic společného vyjma názvu a toho, že Jackie v obou hraje hongkongského policajta, kvalitou si s ní nezadá. Benny Chan natočil i VELKOU RÁŽI, AGENTA BEZE JMÉNA a GEN-X COPS. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Reklama

Reklama