Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Asi momentálně nejlepší a jediný z nových, pětihvězdičkový snímek s Chanem od jeho bratra.... Brutální, konečně trochu realistické a hlavně propracované akční drama s hlavní zápletkou policisty, který v mžiku jednoho policejního zásahu ve staré tovární budově postupně přichází o všechny spolupracovníky skrze bandu mladých zabijáckých výrostků s posměšnými maskami a gesty vůči vykonavatelům zákona.. Film má jistou a jasnou hlavní linii a její pointu a poslání mnohým, kdož neumí uhlídat a vychovat své děti k obrazu společenské spokojenosti.!!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice né už tak vtipný a zábavný jako předchozí díly, ale za to ještě akčnější a daleko nadupanější, jelikož Jackie Chan tady řeže všechny ve velkým stylu a v super choreografii. Škoda jen trošku mdlýho děje a blbejch protivníků Jackieho Chana, určitě si tady zasloužil někoho lepšího než partičku mladejch blbečků, ale i tak dobrá akční zábava ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tommy Wai: 1. Loser ,2. One Year Ago ,3. Hand Control ,4. Eric Chow ,5. Behind The Mask ,6. Fire In Central ,7. Metal ,8. Start To Battle ,9. Dark House ,10. Into Maze ,11. Bet Four ,12. What's Going On ,13. Brother ,14. Rock Me ,15. History ,16. Meet Again ,17. X ,18. Club Fight ,19. Tell Me Truth ,20. X-Game ,21. Up & Down ,22. Crazy Bus ,23. Who Are You ,24. Come On ,25. Boom ,26. Always Love You ,27. Boom Stop ,28. Wake-Yee ,29. Game Over ,30. Together, ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se da rozdelit po pulhodinach. Prvni pulhodinka je naprostej totalni masakr a je to zaroven vrchol filmu, to byla tak nehorazne husta akce, drsna hudba, skvely napady a obcas vychcavky jak v baraku v Sam doma, s tim, ze tady meli pro nachytany krapet horsi dopad. Druha pulhodinka je kecaci, kde se Jackie vzpamatovava a zacina znovu vysetrovat. Treti pulhodinka uz je samotne vysetrovani, kde je hodne mluveni, ale obcas nejaka slusna akce. A pak tu je zaverecna pulhodinova akcni sekvence, ktera sice tu uvodni nepredci, ale opet tu je spousta dobrejch napadu a skvelejch kaskaderskejch kousku. K tomu si prictete skvelou kameru a nejdrsnejsiho Jackieho Chana za poslednich par let, kterej neudela ani jeden vtipek a kterej dostal paradniho partaka v podani Nicholase Tse, kterej to umi taky slusne rozjet, ale zaroven funguje i jako takovej odlehcujici prvek. A i kdyz pribeh o policistovi, vracejiciho se do akce, po tom, co dostal na prdel, neni nic originalniho, vyrovnaj to skvely zaporaci, ktery maj fakt skvelou zabavu a styl. Hodne slusnej akcni thriller a po hodne dlouhy dobe bezchybnej Jackie Chan. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velmi tvrdý hongkongský filmek, který je skvěle natočen. Akční scény jsou zvládnuté na perfekt. Jackie Chan překvapí svým hereckým projevem, protože pokud si myslíte, že tenhle film je jeho typický komediální, tak jste se hrozně spletli, protože se za film zasmějete asi dvakrát. Ze začátku je spíš film jako drama, ale ke konci je to absolutní akční jízda. 90 % ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama