Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Vera Blasi .. Pokud bych se měl zaměřit JEN na vnady a vzhled Penélope Cruz tak bych ty ** dal z milosti. Jenže v tak ubohém filmu to nestačí! Nechápu, že do takové slátaniny vůbec leze, herecky má mnohem na víc. Scénář je někde na úrovní latinskoamerické telenovely a nese všechny parametry s tím spojené. Trapná báchorka o holce Isabella co nemá ráda pohyb, když není jeho pánem (v kočárku, výtahu, autě či posteli – „tři roky jsem kvůli tobě ležel na zádech“) a navíc je obdařena uměním výborně vařit, zejména z oblíbené chilli. Do toho se namíchá všemocná mořská pana, tradiční trojúhelníkový souboj o její přízeň, .. bla, bla, bla. Pěkná nuda (doslova), už od úvodního prologu.. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Trailer na tenhle film vypadal opravdu zajímavě, nicméně hlavní hvězda tohohle filmu Penélope Cruzová nemohla sama samotinká svým půvabem utáhnout celý film a tak lze tento rádobyzábavný počin doporučit snad jen zbožným obdivovatelům právě představitelky hlavní role. Zn. Nebude se jí moci nabažit! :o) ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film. Nie je to prvoplánová komédia, akých sa točia tucty a možno je to aj škoda. Tvorcovia sa snažili o niečo viac a z filmu sa stalo niečo, čo ťažko pomenovať jedným žánrom. Smiech ma naširoko obišiel, romantická linka nebola dosť silná a aj toho varenia nebolo dosť. Dosť bolo akurát Penélope, ktorá bola v tých červených šatách skutočne neodolateľná... 50% ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Je to taková celkem líbivá novodobá pohádka, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Přitom by k tomu mohla mít velký důvod, v podobě trumfu vaření a všeho okolo něj. A všichni víme, jak to teď v posledních několika letech frčí. Nicméně to se ve filmu pořádně ani nerozjede, aby bylo postupně vytěsněno klasickými tématy láska, zamilovanost atd. Takže hážu do kupy k filmům s jmenovkou- leda jako pozadí k jiný činnosti. Aspoň ale, že Penélope to tam sluší, to jo...:-) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Upřímně, ten film jako takový není nijak zvlášť kvalitní, není příliš vtipný, ani tam není ta správná dávka romantiky. A ten český název? Jaký sex? Jaká samba? Možná tak špetka toho chilli. Ovšem celé to stojí a padá s Penélope Cruz. A ona mě prostě opravdu dostala. Je to radost se na ní dívat, když vaří, jak se muchlá s ingrediencemi, když jde po ulici, jako by tančila... Ty tři hvězdy jsou jen pro ní, byly by dvě, ovšem je tam až moc odpadů a jednohvězd, a zase tak málo si podle mě nezaslouží. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení proběíhalo v brazilském městě Bahia a v americkém San Franciscu. (Terva)
  • Isabella (Penélope Cruz) a Monica (Harold Perrineau) spálí fotografii Toninho (Murilo Benicio), ta je však později opět na svém místě v rámečku na stole. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2000 v sekci Un Certain Regard. (Terva)

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama