Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Vera Blasi .. Pokud bych se měl zaměřit JEN na vnady a vzhled Penélope Cruz tak bych ty ** dal z milosti. Jenže v tak ubohém filmu to nestačí! Nechápu, že do takové slátaniny vůbec leze, herecky má mnohem na víc. Scénář je někde na úrovní latinskoamerické telenovely a nese všechny parametry s tím spojené. Trapná báchorka o holce Isabella co nemá ráda pohyb, když není jeho pánem (v kočárku, výtahu, autě či posteli – „tři roky jsem kvůli tobě ležel na zádech“) a navíc je obdařena uměním výborně vařit, zejména z oblíbené chilli. Do toho se namíchá všemocná mořská pana, tradiční trojúhelníkový souboj o její přízeň, .. bla, bla, bla. Pěkná nuda (doslova), už od úvodního prologu.. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Upřímně, ten film jako takový není nijak zvlášť kvalitní, není příliš vtipný, ani tam není ta správná dávka romantiky. A ten český název? Jaký sex? Jaká samba? Možná tak špetka toho chilli. Ovšem celé to stojí a padá s Penélope Cruz. A ona mě prostě opravdu dostala. Je to radost se na ní dívat, když vaří, jak se muchlá s ingrediencemi, když jde po ulici, jako by tančila... Ty tři hvězdy jsou jen pro ní, byly by dvě, ovšem je tam až moc odpadů a jednohvězd, a zase tak málo si podle mě nezaslouží. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Penelope Cruz je opravdu krasavice, ale jinak mi film spíš připomíná zkrácenou telenovelu televize Nova. Že by snad tohle byla kultura (pověry, naivita...) obyvatel Jižní Ameriky ? A v neposlední řadě, Penelope má na mnohem inteligentnější filmy. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Díky opravdu pitomému scénáři, který připomíná epizodu z nějaké jihoamerické telenovely, je to celé jedna velká nuda. Nevýrazná hudba, diletantská režie, povrchní postavy. Penélope je krásná, ale ve Španělsku bývala krásná herečka. Těžko říct, proč bere role ve filmech, kde nemá co hrát. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dosť triviálne, ale príjemné. Penelope sa mi fyzicky páčila asi len v Sahare, ale tu je príjemne hravá a dievčenská... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Lehce infantilní pohádka pro dospělé, lákající svého diváka na Penélopu jako mouchy na sluncem vyhřátý kámen uprostřed zeleného trávníku. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalší pozitívny film, ktorý stroskotal svojou hlúposťou. Penélope Cruz nemám rád, nepáčila sa mi v žiadnej scéne vo filme, proste mi nesedí, nie je pre mňa vôbec príťažlivá. Dej filmu skončil našťastie tak, ako som si to prial, keby sa tam rozbilo manželstvo asi by to u mňa zaváňalo odpadom, takto je to u mňa na rozhraní jednej a dvoch hviezd. Hudba k filmu bola fajn, taktiež Murilo Benício je sympaťák, ale hlúposti okolo šamanstva, či transvestitu už fajn neboli. Napriek tomu, že som rád, ako to aspoň trocha natreli televíznej výrobe, film mi prešiel veľmi rýchlo bez nejakého výrazného zásahu. Južnú Ameriku rýchlo presunuli do USA, zosmiešnili určitou naivitou a napriek zábleskom niečoho zvláštneho, ako viditeľná vôňa, muži nasledujúci ženu, to pritom aj zostalo, proste akoby ten film ani nezačal, je to škoda. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

No, co říct.. není to špatný film, jen mě nemá, co nabídnou. Nejsem na ženy, ani na pikantní jídla, jen s tím sexem si rozumím a moc jsem si ho tu neužila :) ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný romantický film. Penélope Cruz je síce krásna, ale až taký úžas to nie je, aby z nej boli všetci chlapi hotoví ako vo filme. A nepomôžu ani fukáre vytvárajúce ilúzie vetríka, ktorý sa pohráva s jej vlasmi. ()

gibbon odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně dementní telenovela k jejíž hrůznosti přispívá zdůrazněný přízvuk Cruzové. Jeden z mála pokusů o romantiku, kdy jsem opravdu začínal být agresivní a hlavní hrdiny bych nejradši viděl pošlé ohavnou smrtí. ()

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama