Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock 'n' Roll vždy vyhrává, taková jsou slova režiséra Tetsuro Takeuchiho. Naši zemi napadají zlí mimozemšťané, kteří mění lidi v krvelačné a nezastavitelné "Zombie". Ve filmu jde o jednoho z fanoušků pořádné hudby Rock 'n' Roll, který se zaplete do oblasti, kterou zrovna napadají Zombie. Hádejte, kdo vyhraje. Rock 'n' Roll, nebo nějací Zombie? (Shr1nK)

(více)

Recenze (20)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl i na mě trochu moc velký úlet, hlavně se závěrečným poselstvím/myšlenkou ... Mám rád japonskou kinematografii a její děsivou "jinakost" až absurdnost ... Tady mě to prostě už ani moc nebavilo ... Hodně divný a absurdní film, který jde prostě úplně mimo běžné chápání a posuzování reality, ať již skutečné nebo té filmové ... Zombie zde nehrají vůbec žádnou důležitou roli. Tvoří jen pozadí pro rozehrání vztahu naprosto ujetých postav a jejich .. ehm ... "dobrodružství" ... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se u tohoto originálního dílka pobavil. Ve kterém jiném filmu můžete vidět pohromadě legrační zombíky, drsného rockera bojujícího s UFO kytarokatanou, bláznivého mafiána pobíhajícího v přiléhavých trenclích a kouzelný románek vskutku neobvyklého párečku? Není to žádná třeskutá sranda, občas film ztratí tempo, ale přesto jsem se u něho několikrát zasmál. Námluvy Ace a Tobio jsou opravdu neodolatelné :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprostá zombie šílenost ve vytuněným rytmu hard rockových masakrů, který mě několikrát málem připravili o sluch, do toho zombáci co vypadaj jak fantomas, buznozáporák v mini těsných trenclích, přiléhavým tričku a ulízaný paruce a trojička nějakých pochybných rockerů co zmasakrujou UFO + hlavní hrdina co se chce stát rockerem, ale neumí na kytaru. Fakt nezapomenutelná asijská šílená zombárna jaká se jen tak nevidí a co je hlavní, prakticky vůbec mě to nenudilo ()

juta 

všechny recenze uživatele

Šílenost z Japonska, která dává smysl jako manuál k japonskému videu. Přišlo mi to takové nedodělané. Snaží se být cool s rockNrollem, ale jinak nic moc. Zombíci nesmírně pomalí až mírumilovní, kdy před nimi leží večeře a oni jen koukají kolem s nataženýma rukama. Mimozemšťany bych úplně vynechal a zbyde nám magor střílející laser z očí. No prostě bláznovina, která překvapivě zase až tak neleze na nervy. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Mám rád zombie. Mám rád rock. Mám rád asijské filmy. Ale přesto je pro mě tenhleten filmeček spíš průměrná podívaná s ne příliš velkým množství nápadů (i když ty, co tam jsou, mnohdy stojí za to :) (6/10) ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Hlavnou prednosťou Wild Zero je originalita a celková sviežosť filmu plného bizarných postáv (zombieci, UFO, mafián atď...) a do toho všetkého hrá príjemný rock n roll. Zo začiatku trochu nejasné, celkovo bláznivé a svieže dielko, ktoré miestami pobaví celkom slušne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Další z horrorů pro fanoušky určité kapely nebo muzikanta. Vcelku nezáživná, nesourodá, uřvaná směska bizarních a nikam nevedoucích scén, odehrávající se ve městě, v němž se po dopadu meteoritu lidé proměňují v zombie. Rozstřelované hlavy, gejzíry krve, trochu bizarního humoru, sem tam ňadro, bezduché dialogy, nesympatické postavy a přehnaná teatrálnost. Jen ta punková hudba za něco stojí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na takéto divočiny som zvyknutý. Preto som nebol ničím prekvapený, rozhodený, rozhorčený. Ukričaný zombie kúsok, kde sa gitarové riffy miešajú s krikom transsexuála, jeho nápadníka, ich prenasledovateľov a živých mŕtvych všade naokolo. Keby to tak nenudilo, bolo by to fajn. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto vravím brutálny úlet. Tento film je taká strašná blbosť až je to niektorými nápadmi proste geniálne. Japonská zonbi vyvražďovačka s nabúchaným soundtrackom do seba mieša prvky zombie filmu a svojského, typického japonského násilia. Najkrutejšie na tom všetko je, keď sa v zhruba polovici filmu prichytíte pri tom, ako sa skvelo bavíte. A nadpriemerne nelogická gradácia dáva tomu len viac a viac "wtf" momentov. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

klasicka vyvrazdovaci b-ckovy zombie films netradicnym rock an rollovym napadom.- (cosi ako rock and roll v bckovom kung fu six string samurai) ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetej kousek, naneštěstí se japonskej punkrock dá vcelku velmi slušně poslouchat a film to opravdu spestřuje. Parta Guitar Wolfa je hodně cool i přesto že je opravdu hodně mimo. Charaktery jsou zde vcelku propracované od majitele klubu v boxerkách až po Matsua se dvěma motýlky. To je narozdíl od děje hlavní plus filmu, protože děj je směsice všeho možného. Každopádně člověk se opravdu sem tam zasměje a film stojí za vidění už jen pro rozšíření obzoru. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Byla to celkem dobrá ujetá sranda. Bitky proti zombíkům a emzákům ve jménu lásky a rocknrollu. Bohužel se občas vyskytly i nějaký hluchý místa a taky jsem nedávno viděl výtečný Sukeban Boy, který hraje úplně jinou ligu, co se ulítlosti týče. Tím nejlepším, co u filmu udrží i přes občasný slabší místa, je ale hudba. Pokud rádi japonskej punk/rocknroll, pak jistě nebudete sklamáni. Přísahám na svojí koženou bundu. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako slušně našláplá zombie komedie, příběh ale ztratí tempo ještě před polovinou. Spousta šíleností je dost nedotažená, např. když přiletí obří UFO a jeden z hrdinů ho hned v následují scéně zcela rutině rozpáře katanou ukrytou v kytaře. Zní to sice bláznivě, ale v praxi je to nečekaně nudné. Ta bizarnost je tu hodně na sílu a za chvíli už vás zkrátka nic nepřekvapí. Vychytávky, které bych v jiném filmu označil za dobré nápady, jsou tu jen zpola dotažené, nebo dokonce vůbec nezaujmou. Rozhodnutí omezit gore na odporně vypadající počítačové rozprskávání hlav taky není z nejšťastnějších. Z takového filmu by se dalo vytřískat mnohem víc v rukou zkušenějších tvůrců. Takhle je výsledek vcelku rozporuplný - místy je to velmi zábavné, většinou však velmi nudné. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To co malo byt? Akoze, bolo to trocha od veci robene, co mi ani tak nevadi, ale mna to nejako zvlast neoslovilo. Ta hlasna hudba nahadzana vo filme, mi skor liezla na nervy, akoby tomu to malo dat nejaku specificku atmosferu film okorenit napinavym feelingom, co sa to deje vo filme. A popritom ja milujem gitarovu muziku, ale toto bol nejaky bordel vraj rock'n'rollu, mne to skor bolo hodene aj do punku, ale takeho lomozu a hluku:) A ti zombie, occh, neznasam len take natrete ksichty sedou farbou, to je fakt amaterske. Keby film nebol ponoreny do komedii, tak by to bol odpad pre mna. Co uz narobim, ved su to Japonci, ty maju radi take rozne uchylnosti vo filme, co niekedy fajn zapasuje, ale niekedy je to bieda. A to zaverecne znicenie mimozemskeho plavidla, bolo fakt jednoduche a od veci:) ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Absurdná béčková paródia na zombie horory, kde rozkošné lacné efekty (rokenrolový muzikant katanou rozpáre gigantické ufo práve letiace nad ním) strieda záplava bizarných gagov a silne uletený dej. Hlavné postavy: neuveriteľne roztržitý mladý fanúšik gitarovej hudby, ktorý balí mladú slečnu ručným mlátením zombíkov, neporaziteľný rocker Guitar Wolf s nemenej drsnou kapelou (zabíja zombíkov aj elektrickými trsátkami), nadmieru ukecaný a rozhádaný manželský párik, a samozrejme zombíci prilietavajúci na Zem na lietajúcich tanieroch. To všetko sprevádza nadupaný punkrock s pojaponštenými anglickými textami. ()

Reklama

Reklama