Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý detektiv Woo, nyní šéf ochranky v renovovaném obchodním domě, jenž vlastní jeho strýc, se stane svědkem vražd, které navenek působí jako sebevraždy. Už je to rok, co tento obchodní dům postihlo neštěstí, při němž celý vyhořel, a v jehož plamenech zemřela mladá žena. Od této doby se povídá, že po chodbách OD jsou po setmění slyšet záhadné zvuky. Najde se vrah lidí nebo jsou to opravdu jen nešťastné náhody a lidé se zabíjí sami? Co je to za zvuky, které se ozývají po chodbách obchodního domu plného zrcadel? (TylerGage)

(více)

Recenze (21)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem viděl americký remake z roku 2008, který mě oslovil a udělil jsem mu 75%. Tento korejský originál byl ovšem horší. Oproti remaku to bylo takové plytké, nenapínavé a divák se v podstatě pořádně nelekl či nebál. I když uznávám, že atmosféra špatná nebyla. Jinak délka téměř 120 minut byla určitě přehnaná. Když už horor o bubácích v zrcadlech, tak ten z roku 2008. Into the Mirror v korejském provedení je pro mě za 60%. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No, teda, nič moc. Akože nečakal som nič extra, ale dosť som sa pri filme nudil. Chválim originálny nápad, no film bol zbytočne zdlhavý a tým pádom mal vela hluchých miest. Každý by od azijskej ducharčiny čakal, malé čierno oblečené deti a plno klišé lakačiek. Tu nenájdete ani jedno a s tými lakačkami to je chyba. S tak dobrým nápadom ako má tento film sa z neho dalo vymačať ovela viacej než som dostal. Tu chápem remakovanie a som rád, že Aja nenatočil klasický remake a len sa týmto filmom inšpiroval. Vyzdvihnút musím samotný záver, uvidíme čo spraví Alex :) 50% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že Geoul sokeuro je slušným jihokorejským počinem, který se rozhodně nemá za co stydět. Jde sice jen o průměrnou záležitost, ale své kvality určitě má. Jeho největší vadou na kráse je fakt, že na rozdíl od mnoha jiných asijských filmů zrovna neoplývá děsivou atmosférou a množstvím lekacích či až brutálních scén, při kterých by si slabší jedinci zakrývali hrůzou oči. Je to spíš kriminální drama okořeněné o hororové prvky druhé kategorie. Lekacích scén tu popravdě moc nepotkáte. S pestrobarevnými mord scénami se tu taky docela šetřilo, ale hned ty dvě úvodní jsou docela dobře provedené. Co už tak dobré nebylo, jsou některé zdlouhavé pasáže a rozhovory mezi jednotlivými postavami. Některé dialogy jsou doslova otravné jiné naprosto zbytečné. Co se hereckých výkonů týče, tak tady bych se rovněž přiklonil spíše ke klasickému průměru, než aby byli nějak oslňující. Geoul sokeuro tak řadím spíše k těm průměrných asijským filmům, ale nikterak nelituji, že jsem jej viděl. Ajovy Zrcadla jsou však o něco lepší a hlavně Kiefer Sutherland mi byl stokrát sympatičtější než zdejší představitel hlavní role. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Lehce nadpřirozený korejský thriller odehrávající se z větší části v obchodním domě chvíli před otevřením. V obchoďáku je spousta zrcadel. A za nimi cosi je.. Námět filmu poskytuje dobrý základ pro kvalitní a děsivou duchařinu. Leč nestalo se tomu tak. Snímek je pěkně natočený, ale docela roztahaný a chvílemi nudný. Delší dobu absentuje jakékoli napětí, sledujeme přemíru dialogů, léčení mindráků hlavní postavy sekuriťáka.. Ve spojitosti s tímto filmem mi vytane v mysli především atmosférický začátek a výborný konec, z kterého mne opravdu zamrazilo. Zajímavý kousek, jenž mohl být mnohem, mnohem lepší. S horrorem toho nemá moc společného. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som sa dozvedel len nedávno a jeho dva Amerických kolegov som videl veľakrát a tak som bol veľmi zvedavý, či a poprípade koľko sa inspirovali tie dva filmy týmto originálom. Jednotka mala podobnosť s týmto filmom len v zrkadlách, zato dvojka tento film kopírovala dosť do podrobná a aj tak, sa mi americká páčila viac. Tento film bol veľmi rozťahaný a vypätých momentov tu bolo strašne malo a aj obsahovo hlavne  to dohadovanie sbs-kara s vyšetrovateľom bolo až trápne a takýchto zbytočných momentov tu bolo až príliš. Vraždy alebo nehody boli slabo efektné a celkovo tento film vyzeral veľmi lacno. Herci boli slabý a keďže som videl skôr Americké zrkadlá 2, tak ani pointa ma neprekvapila. Ale zato, že je to originál a aj za snahu dám aspoň slabé 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama