Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prvních dvou sériích se ARIA dočkala i jednoho OVA dílu. Tentokrát se příběh soustřeďuje na minulost, hlavně pak, jak to ve společnosti Aria vypadalo těsně před příchodem hlavní hrdinky Akari. Proč se Alicia rozhodla vyučit novou gondoliérku a proč si vybrala zrovna ji? Film na tyto otázky odpoví. Těšit se můžete i na staré známé z předchozích sérií, včetně kamarádek Akari - Alice a Aiku. (D.Snake)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně stejné jako seriály, ovšem oproti prvním dvěma sériím je vidět posun na poli animace, některé detaily jsou více vykreslené, některé exteriéry se snaží být více propracované, což ovšem ne vždy pomáhá "kouzelnému" dojmu, který autoři chtějí navodit. Přesto je to pořád krásné a kouzelné a tak i speciální díl naplno splnil má očekávání. 9,5/10 ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No je to v podstate to iste čo v ostatných sériach, no je tu jeden rozdiel. A to je trošku ostrešia kresba, kde postavy občas vyzerali trochu "INAK" v detaile. Možno zvláštnym dojmom pôsobí aj prechod k širokouhlému formátu. No všetko ostatné po starom. Ani neoslnilo ale už som si zvykol, 6,5. ()

Reklama

Reklama