Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno začalo fotkou pláže, o které si tři kamarádi řekli, že je to jejich ráj a že ho musí najít. Aby měli kapitál na cestu, vyloupí banku - a zpackají to. Dostaví se krize, pár nečekaných zvratů a celé to skončí tak, že se naši hrdinové-zbabělci spolu se svými rukojmí,i převlékají za postavy z oblíbeného seriálu, jejichž charaktery tak dokonale sedí na skutečné povahy lidí i s jejich sny o útěku... (Morien)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak trochu chameleon a klame tělem, ano je tu krimi zápletka, animované sekvence, humor, ale jde tu o mnohem více. Sledujete příběhy lidí, jejich potíže, sny. Je to celkem napínavé a pár slušných zvratů tu je, mnohem důležitější je ovšem ona dramatická část a charaktery, vážná nota jen občas probleskne a ukáže se až na konci. Nevím celou dobu jsem měl pocit, že to skončí nějak nepředívadatelně místo toho se stalo, něco co bych raději neviděl, ale budiž chápu záměr tvůrcu, co tím asi chtěli říci. Obsazení je výborné každý do své role Space Travelers sedí, a potěší i hudba, zejména jedna skladba Queen. ()

xav 

všechny recenze uživatele

Tri mladici se rozhodnou vyloupit banku. Bohuzel hned na zacatku jim zablokujou trezor a jediny kdo ho muze otevrit je mamager, co zustal uvnitr. Postupem filmu se rukojmi stavaji spise soucasti gangu, tak jako hledany terorista, co si chtel jen vymenit nejaky prachy. Svuj gang pojmenujou podle starsiho anime "Space Travelers" a vse muze zacit. Avsak "tohle je realite ne anime." ;) ()

muti 

všechny recenze uživatele

bankova lupez po japonsky. akcna, stockholmska, miestami usmevna, stipku animovna, improvizacna. trosku skratit stopaz a bolo by to lepsie ;) ()

Reklama

Reklama