Reklama

Reklama

Jurský park 3

Trailer

Obsahy(1)

Ben Hildebrand a Eric Kirby, syn Benovy přítelkyně Amandy, spolu letí na paraglidu připoutaném k lodi, blízko ostrova Isla Sorna. Poté, co posádka náhle zmizí v mlze a loď očividně ztroskotá, odřízne Ben lano a s Ericem jsou unášeni k ostrovu. Tento ostrov je neblaze proslulý tím, že na něm žijí naklonovaní dinosauři. O osm týdnů později paleontolog Alan Grant objevuje dosud netušené. Velociraptoři byli nejen inteligentní, ale dokázali se spolu domluvit pomocí speciálně tvarovaného hrtanu. Bohužel jeho výzkum nemá moc budoucnost kvůli nedostatku financí. A tak mu vlastně přijde vhod nabídka Amandy a Paula Kirbyových, kteří jsou bohatí dobrodruzi a tentokrát by chtěli letět velmi nízko nad ostrovem Isla Sorna. Povolení místní vlády údajně mají. Alan se svým mladým kolegou a dalšími dvěma průvodci tedy letí s nimi. Během letu se Grant dozví, že letadlo hodlá na ostrově přistát. To se mu zdá příliš nebezpečné, ale jeden z průvodců ho udeří do hlavy a když se Grant probudí, zjistí, že letadlo už přistálo. Téměř vzápětí se na přistávací dráze objevuje první dinosaurus. Při pokusu o odlet letadlo ztroskotá na stromě a celá posádka se ocitne tváří v tvář hroznému nebezpečí. Alan Grant se dozvídá, že Kirbyovi vůbec nejsou bohatí, ale hledají svého zmizelého syna Erica. Jsou přesvědčeni, že Eric, který se zajímá o paleontologii byl schopen na ostrově přežít, a to i přesto, že skupina nalezne ostatky Bena Hildebranda... (TV Prima)

(více)

Recenze (587)

Derek 

všechny recenze uživatele

očakával som príjemnú oddychovku a tú som i obdržal. nenáročná zábava so slušnými akčnými scénami, ktorá si na nič nehraje a ide o to aby ste sa zábavali a nenudili. a to sa určite nebudete. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Poctivě odvedené řemeslo, které se nijak nesnaží zastřít fakt, že producentům už šlo jen o vyždímání posledních dolarových kapek z vyčpělého trendu, který nastolil Steven Spielberg svou přelomovou a podle mě "náročnými" kritiky dost podceňovanou jedničkou. Ideální relaxace, když člověk přijde zničený z práce, vyvalí se na pohovku a otevře si pivko. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Pořád kvalitní porce zábavy s prehistorickou havětí a jejich lidskou potravou. Předností je krátká stopáž, která je zaplněná solidní napínavou akcí při které není dovoleno se podívat na hodinky. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Není to Spielberg, začátek je trochu vlažný, ale nechybí napětí, humor a Sam Neill. To hlavně on táhne tento film, protože ostatní charaktery nejsou nic moc (tak dobré postavy jako měla jednička se už prostě nenajdou). Film není dlouhý, takže se člověk nenudí. Na druhou stranu, kvůli kratší stopáži trpí tento film jakousi uspěchaností, zejména v závěru. Ale pořád je to vizuálně povedený dobrodružný popcornáč, který si na nic nehraje. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Kvalita opět klesá, protože už to tu všechno jednou bylo a na to lidi prostě znovu nenalákáte. Efekty opět dobré, dinosauři dobře naanimovaní, ale ani výměna režiséra prostě film nezachrání. Ano, budete možná napjatí, ale když už jste viděli jedničku a dvojku, tak trojka vás prostě nemůže tolik nadchnout. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jednotka parádna, dvojka solídna. Tretej časti obľúbenej detskej série nepomohol ani navrátilec Sam Neil. Ten si tu zaspomínal staré hviezdne časy a po nejakej dobe získal aj nejaký slušný honorár. Každopádne čaro vyprchalo. Aj keby to nebolo pokračovanie dobrej série, tak by som bol sklamaný. Celý čas som nemohol zbaviť pocitu, že sledujem pilotný film k dákemu seriálu. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt navrátivšího se Sama Neilla, tak téhle kratičké epizodce ze Spielbergova světa s nepřetržitě ječící Téou Leoni dám ještě míň. Ale přežít se to dalo. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...pozerám slabšie hodnotenia ako prvé dve časti....ale asi to bude len tým,že ľudia sú až moc nároční...ja som i za túto "jurskútrojku" vďačný a som rád,že sa natočila.Stále dobrá zábava ,kde prim hrajú dinosaury+triky.Ostatné ide tak "víceméne" bokom. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není to natolik odlišné, aby to netvořilo s původními Spielbergovými filmy ucelenou trilogii, ale také to není jen pouhopouhý pokus o napodobení Spielbergova stylu. Johnston to dělal po svém a dobře. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování , u kterého jsem se výborně pobavila.Jen mi tam dosti lezla na nervi ta uječená ženská.Ale ani scénka s mobilem nebyla špatná.Super zábava. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Joe Johnston skvěle dokázal že to jde i bez Spielberga! Skvělá akce, triky i příběh. Pokračování jak má být. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jursky Park 3 som videl, a nepamatam si z neho dohromady nic, okrem podpriemerneho scenara, slabych hereckych vykonov a kopy logickych absurdit. A par velkych digitalnych jasteric. .A nereziroval to Spielberg! Najslabsi diel serie Juassic park, 10 % ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Pravda nie je to ten starý dobrý Jurský park, ale je to akčná, pútavá oddychovka kde T-Rexa vymenil Spinosaurus, ich súboj nemal chybu. 75% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zhruba na úrovni druhého dílu, ale přesto ještě trochu lepší. A to zejména proto, že je o půl hodinu kratší. Herecké obsazení luxusní, soundtrack se snaží kopirovat předchozí díly, ale úplně se mu to nedaří (není špatný, právě naopak, ale na excelentní jedničku či dvojku to nemá). Díky tomu, že je o půl hodinu kratší, a zároveň o půl hodinu rychlejší než dvojka, musím dát hvězdičku navíc. Zvláště kvůli tomu, že to ubíhá o hodně rychleji, a nudné chvíle jsme prakticky nezažívál. ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, o tom žádná, akční scény jsou povedené. Ale vážně v tomto žánru nesnáším "rodinky" a vývoj taťky "from zero to hero". Klasický amíci. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Snad tím, že jsem se dostal k tomuto dílu až mnoho let po jeho natočení, spatřil jsem v něm neuvěřitelnou hromadu nejklasičtějších klišé, jež by mohly sloužit jako odstrašující příklad všem začínajícím filmařům, kteří to s filmařinou myslí aspoň trochu vážně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem od toho čekal ještě větší blbost než u předchozích dílů, ale nakonec jsem byl příjemně překvapený. Děj dával celkem smysl a byl poměrně zábavný, herci se taky snažili a oproti prvním dvou dílům tohle už nebyl park, ale druhý ostrov a žádný šílený milionář jen rodina co hledá ztraceného syna. ()

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama