Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Faidra pise ze je to volovina na n-tu. No dost pochybujem, film na seba zarobil fajne, Julia Roberts /Pretty Woman/ sice moc hrat nevie a hodi sa hlavne do roamntickych komedii, no ale Cameron Diaz bola vyborna - holka ma proste komedialny talent a ne ze ne. Ludi ako Rupert Everett nemusim, Paul Giamatti na urovni. Vysoke hodnotenie hlavne za spoev v restauracii a nato, ze film je z USA ide o hodne nehollywoodsky koniec : 85 % ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Romantiky je v tomto snímku docela dost, ale vtipu tedy moc nepobral. Zvlášť když se jedná o "komedii" by tam měl humor převažovat ne? Herecké obsazení je až na Cameron Diaz velmi dobré a tvoří základ celého filmu. Julia Roberts je v této roli neobyčejně půvabná a moc jí to sluší. Cameron naopak pod silnou vrstvou make-upu vypadá jak pudřenka a tváří se jak sladká sůl. Ale i díky báječné hudbě se na to koukat dá. ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Mírně přeslazená, ale přesto vtipná a přijemná romantcká komedie, ve keré si naše oblíbenkyně Julia zahrála trošku podrazáckou postavu, která to ale celé nemyslela až tak špatně a své chyby samozřejmě na konci napraví, ale konec je pro nás nečekaný, hořkosladký, ale stejně vše nakonec dopadne dobře a Rupert Everett si zde střihl opravdu dobrou postavu, zatímco naše antioblíbenkyně Diaz i Dermot Mulroney své výkony neuhlídali. Jinak příjemný film, který se vám ale ničím do hlavy nevryje. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by v tom nehrali Robertsová s Diazovou, asi ťažko by sa z takéhoto priemeru mohla stať obľúbená televízna klasika. Film, ktorý som videl na kurze angličtiny v angličtine, takže mal pre mňa predsa len nejaký osoh. Pre klasických divákov sa jedná iba o oddychovku, pre tých náročnejších o stratu času. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se říká, že jde o romantickou komedii. Moc jsem se totiž nenasmál (ale osobní důvody sem výjimečně zatahovat nebudu;)). Takže nám zbývá romantika - a té je v tomhle filmu dost a dost. Ale není to taková ta "romantika" jako v Danielle Steelové, taková ta trapná, předvídatelná, cajdákoidní červenoknihovnová "romantika", ale nádherná, hluboká, možná trochu smutná a podle mě ta pravá romantika. A právě ten konec bylo to, co mě dostalo. Neváhal bych za nejlepší postavu celého filmu označit Ruperta Everetta. Podívejte se na film a pochopíte proč. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama