Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (182)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie obyčejně končívá happy endem. Ne tak tady. To vše by mě nevadilo, ale vymýšlet intriky kvůli chlapovi, který na mě již "zapoměl" a tím se ve společnosti znemožňovat, to mi jaksi nešlo "pod vousy". Nicméně JULIA ROBERTS to hraje skvěle, na rozdíl od CAMERON DIAZ, která mi vždy připomíná leklou rybu a v této roli zvlášť. Ale jje to koukatelný film, ikdyž nic mimořádného od toho nečekejte. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Až když někoho ztratíme, tak si uvědomíme, že ho milujume a že nám ta osoba bude strašně chybět. Julia Roberts si taky tohle uvědomila, ale už bylo příliš pozdě. Ano, opravdu jde o příjemnou romantickou komedii, kterou můžete vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Rupert Everett byl ze všech zúčastněných herců nejlepší a dokonale zastínil Julii Roberts a Dermota Mulroneye. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

I když jde o romanci bez happy endu, což je pozoruhodné, příběh svou kvalitou nijak nevyčnívá z davu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tak trocha ina romanticka komedia s v tej dobe kralovnou romantickych filmov Juliou, ktora sa snazi ale cely film pre seba kradne vynikajuci Rupert Everett ako jej editor. vela vtipnych momentov to prilis nema, ale dost casto sa pada na zem a hlavne spieva (i ked scena v restauracii je skvela)... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá romantická komedie, která ničím nepřekvapí. Všichni si tak nějak odehráli své a jedině Rupert Everett dokázal ze své role dostat něco navíc. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Asi jsem z těch šíílenejch romantických komedií úplně mimo. Musím dát slabé tři *. (Ta třetí je za písničku I say a little prayer).Sice jsem u toho tak napůl usnula, ale to jenom proto, že v autobuse byla hrozná nuda a ještě k tomu o půlnoci, že?! Promiň Julie, ale máš lepší filmy.... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Mně osobně se tento film moc nelíbil. Dívat se na to dá, to ano, ale je to takové zase typicky americky přislazené a prostě mě film nijak moc nezaujal. Julia dobrý, ale nemůžu si pomoct, ta Cameron Diaz je trapná a škaredá... ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zabavilo, splnilo účel. Plusem pro mě je fakt, že se mi tu vysloveně dost líbila Julie Roberts, což se mi u ní moc nestává. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

asi jsem úchylný, ale viděl jsem to v době jeho vzniku a hodně to na mně příjemně zapůsobilo a od té doby jsem to viděl víckrát. Je to však už dlouhou dobu než jsem to viděl naposled a teď by to nebylo určitě tolik ;-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Faidra pise ze je to volovina na n-tu. No dost pochybujem, film na seba zarobil fajne, Julia Roberts /Pretty Woman/ sice moc hrat nevie a hodi sa hlavne do roamntickych komedii, no ale Cameron Diaz bola vyborna - holka ma proste komedialny talent a ne ze ne. Ludi ako Rupert Everett nemusim, Paul Giamatti na urovni. Vysoke hodnotenie hlavne za spoev v restauracii a nato, ze film je z USA ide o hodne nehollywoodsky koniec : 85 % ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

55. Zlatý Glóbus za rok 1997 - nominace (3) - Nejlepší film (komedie / muzikál), Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Julia Roberts, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Rupert Everett ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Juliu Roberts, ale to ještě neznamená, že budu nekriticky tleskat každému snímku, ve kterém se objeví. Tohle je sice komedie, to nelze popřít, jenomže při jejím sledování ve mně postupně narůstala neurčitá nechuť - dost možná i proto, že jsem si k žádné postavě nedokázala vytvořit kladný vztah … 2,5* ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Romantický film, jenž boří zaběhnutá žánrová pravidla. Zde si veškeré sympatie pro sebe krade bezpáteřní antihrdinka, která chce jen ze své nesmyslné sobeckosti překazit svatbu svého někdejšího milence. A já jsem to té mrše z celého srdce přál:) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Další dokonalá komedie s Julií Roberts v hlavní roli a ještě navrch Cameron Diaz. Vtipné, zakončení překvapivé, nečekané a k tomu můj oblíbený song který doprovázel skoro celý film "Forever and never" ... ()

Reklama

Reklama